Vizitator Carmen Mironovici Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Bună ziua tuturor ! Caut schema pentru Radio Darclee 5, varianta fără pik-up și ECL86 în final. De curînd am cumpărat un radio de acest fel. Am schimbat aproape toți condensatorii (electrolitici și cei maro-verzi) și funcționează neașteptat de bine, dar numai pe UL, UM și US. Pe UUS, ori e defect, ori în zonă nu este nici un post care să emită pe OIRT. Totuși cu Selena B215 se recepționează ceva-ceva foarte slab. Depanarea nu cred că va ridica probleme mari, dar o schemă clară ușurează munca, mai ales atunci cînd nu ai timp. Pe net (și pe Forum) este o schemă, dar nu este clară (are rezoluția foarte modestă). Mulțumesc. Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Poate se potriveste asta ignorand partea de pickup: Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Va salut, postez Brosura RR DARCLEE 5 S643A2 color 300dpi pdf se poate descarca de aici : http://www.postaonline.ro/cmrmuho7lxu0/RR_DARCLEE_5_S643A2.pdf.html la cerere se poate trimite si la 600 dpi multumesc foarte mult domnului QQme cu stima Soldan. 2 Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 (editat) Daca vreti sa functioneze pe UUS trb sa-l trageti in banda , altfel in banda care a fost facut nu cred ca veti prinde ceva . eu am facut asa ceva ca in atasament . Banda receptionata este cam ingusta 90/104 , asta daca aveti noroc , si ceva posturi nu neaparat in apropiere . In plus trb antena serioasa exterioara , si cu ceva inaltime . Atentie mare la trimerii de 0/12pf , dau probleme mari . Eu iam schimbat si am folosit trimeri cu aer de la o statie de emisie , de 0/18pf . Merge foarte bine . Succes . Editat Octombrie 11, 2015 de vergil Link spre comentariu
Vizitator Carmen Mironovici Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Mulțumesc userilor &Kosmin și &SOLDANCONSTANTIN pentru scheme. Aparatul are lipsă antena (dipol) interioară pentru UUS. Care este mărimea (în centimetri) pentru OIRT (65 - 73 Mhz) și pentru CCIR (88-108 Mhz) ? Cumpăr o astfel de antenă, dacă este originală și completă. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Aici este prelucrarea A/N după schema originală postată anterior : Link spre comentariu
Vizitator Carmen Mironovici Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 În aceeași măsură mulțumesc userului &vergil. Un subiect interesant pentru studiu și practică ! Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 As vrea și eu schema darclee s543 a2 ( cu ecl 86).Din păcate de aici nu am putut sa o descarc. Link spre comentariu
vergil Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Ai schema in postul #5 Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Da , sigur ,am văzut ,numai că ori nu vad eu bine ori rezoluția este foarte proasta si personal nu o pot folosi.Si in plus as vrea sa o printez și nici asta nu am reușit. Link spre comentariu
Kosmin Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Nu e mai simplu sa folositi schema din postul #2 si sa o salvati? (dupa ce dati un simplu click pe pictograma aia, automat va trimite catre postimg.org si acolo inca un click pe poza, ingorati posibile reclame si salvati poza cu rezolutia cea mai mare) apoi o veti printa dupa bunul plac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum