cozmalau Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 (editat) Buna seara tuturor! In primul rand imi cer scuze daca cumva am gresit sectiunea unde am postat acest topic. Problema mea este ca vreau sa construiesc o priza de 220v programabila adica sa ii reglez eu timpul cat sa functioneze si cat sa stea in reapaus aparatul alimentat la ea. De ex pastrand sub tensiune schema , aceasta sa furnizeze pe iesire tensiunea de 220v doar 4 ore in fiecare zi la aceeasi ora. Are cineva idee de o asemenea schema caruia ii se poate regla timpul de "stationare" si timpul de functionare ? Editat Octombrie 10, 2015 de cozmalau Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Păi cred că ieşi mai ieftin cu o priză programabilă...se găsesc la magazinele de electrice! https://www.google.ro/search?q=priz%C4%83+programabil%C4%83&client=opera&hs=Lly&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIt6LypKS4yAIVhIwsCh1sugyF&biw=1024&bih=670 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum