Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SubBass activ cu Blue-Tech PA1590-2K

Vizitator Twister

Postări Recomandate

Vizitator Twister

Salut :smt006

Am facut si eu un sub activ... mai mult de a scapa de un difuzor.. BlueTech PA1590-2K

Ca amplificare am folosit: Un Modul cu cate 3 perechi de 2sc5200/2sa1943 200w 8omi, Filtrax 2x15,000uF.. protectie vu-metru punte tot ce trebuie cateva poze din timpul constructiei:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Aici cateva poze din timpul mochetarii si cu subul aproape finisat ..mai am un pic de lucru

Posted Image

Posted Image

Posted Image

scuzati dezordinea de aici :smt001

Posted Image

In cateva zile am sa revin cu poze cu el finisat in toatlitate si su gratarul pus pe difuzor ..pana atunci astept parile voastre si criticile

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanev

2

• Blind

2

• MifTy

1

• pitbull_bog

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Twister

sper ca o sa mochetezi si capacul de la amplificator, oricum e prea mult sa il faci din pal, in rest e oook. felicitari!

capacul de la amplificator e din pal melaminat ..si acel capac asa l-a ales clientul in ateliaer si cutia amplificatorului e dupa acel capac :smt005

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator Twister

pittbul_dog cu aracet si mocheta neagra mai subtire cu 7RON/mp

Iata poze cu produsul finit si gata de munca :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

eu personal sunt multumit ..acum astept parerile si criticile voastre .. capacul din spate( ca am mai fost intrebat pe un alt forum) este din pal melaminat si asa l-a ales clientul ..am facut cutia amplificatorului dupa acea "blana" :lol:

Link spre comentariu

Eu i-as fi sugerat clientului sa isi faca o cutie separata pentru amplificator, tot din lemn (pal melaminat).Eu asa am cutia la statie (defapt este din pal+scandura frontala+carton presat in spate si in parti+autocolant ce imita furnirul) si arata f bine, dupa parerea mea si a altor petrecareti.Boxa este "clasica", aduce cu niste boxe de scena, arata destul de bine, n-am ce zice. Eu prefer boxele in stil "batranesc" cu furnir pe ele, nu pal melaminat sau mocheta (am si eu piticii mei pe creier :smt003 ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări