Vizitator Twister Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Salut :smt006 Am facut si eu un sub activ... mai mult de a scapa de un difuzor.. BlueTech PA1590-2K Ca amplificare am folosit: Un Modul cu cate 3 perechi de 2sc5200/2sa1943 200w 8omi, Filtrax 2x15,000uF.. protectie vu-metru punte tot ce trebuie cateva poze din timpul constructiei: Aici cateva poze din timpul mochetarii si cu subul aproape finisat ..mai am un pic de lucru scuzati dezordinea de aici :smt001 In cateva zile am sa revin cu poze cu el finisat in toatlitate si su gratarul pus pe difuzor ..pana atunci astept parile voastre si criticile Link spre comentariu
stefanev Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 sper ca o sa mochetezi si capacul de la amplificator, oricum e prea mult sa il faci din pal, in rest e oook. felicitari! Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 sper ca o sa mochetezi si capacul de la amplificator, oricum e prea mult sa il faci din pal, in rest e oook. felicitari!capacul de la amplificator e din pal melaminat ..si acel capac asa l-a ales clientul in ateliaer si cutia amplificatorului e dupa acel capac :smt005 Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 Felicitari pt sub !!! as avea niste intrebari :1. cu ce ai lipit mocheta?2. ce tip si de unde ai luat mocheta? Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 pittbul_dog cu aracet si mocheta neagra mai subtire cu 7RON/mp Iata poze cu produsul finit si gata de munca eu personal sunt multumit ..acum astept parerile si criticile voastre .. capacul din spate( ca am mai fost intrebat pe un alt forum) este din pal melaminat si asa l-a ales clientul ..am facut cutia amplificatorului dupa acea "blana" :lol: Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 Eu i-as fi sugerat clientului sa isi faca o cutie separata pentru amplificator, tot din lemn (pal melaminat).Eu asa am cutia la statie (defapt este din pal+scandura frontala+carton presat in spate si in parti+autocolant ce imita furnirul) si arata f bine, dupa parerea mea si a altor petrecareti.Boxa este "clasica", aduce cu niste boxe de scena, arata destul de bine, n-am ce zice. Eu prefer boxele in stil "batranesc" cu furnir pe ele, nu pal melaminat sau mocheta (am si eu piticii mei pe creier :smt003 ). Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 gusturile nu se discuta Blind Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 Stiu, tocmai de-asta am specificat ce si cum prefer, pentru ca parerea mea despre boxa sa nu o iei in seama (ma ardea pe dinauntru sa o tin doar pt mine :smt001 ) Link spre comentariu
stefanev Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 mie atat nu imi place capacul de la statie... nu se asorteaza cu nimic... dar daca asa a vrut clientul ... sa o stapaneasca sanatos ;) Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 ... o fi vrut sa fie vizibil pe intuneric... capacul... :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 e posibil :tonqe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum