morocanosul Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 (editat) Toata lumea vrea amplifuri de ...putere/distorsiuni>0,si... daca(mai exista...ASZ...uri ??),vor sa scape de ....distorsiuni.isi cumpara un ...AS 2020 /2050....sau ,macar ASZ-urile...in rest...putin(mai) multa munca...manuala! Oare e subiect ...POLITIC???? Nu de alta,dar am "fanii"...mei consacrati.... Despre performantele acestor amplifuri,va rog sa-mi trimiteti cateva aprecieri/probleme etc... Toata lumea vrea amplifuri de ...putere/distorsiuni>0,si... daca(mai exista...ASZ...uri ??),vor sa scape de ....distorsiuni.isi cumpara un ...AS 2020 /2050....sau ,macar ASZ-urile...in rest...putin(mai) multa munca...manuala! Oare e subiect ...POLITIC???? Nu de alta,dar am "fanii"...mei consacrati.... Despre performantele acestor amplifuri,va rog sa-mi trimiteti cateva aprecieri/probleme etc... Editat Noiembrie 8, 2016 de morocanosul Link spre comentariu
R2R Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 (editat) scuze...editorul nou functioneaza ca p...nici nu pot sa citez pe cineva ca lumea...si nu stiu de ce dracu nu mai putem sa ne stergem topicurile nici macar in primele 5 minute atunci cand scriem ceva eronat. Editat Noiembrie 8, 2016 de R2R Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 2040 2041 2042..... 2050 2055 bingo Link spre comentariu
adigh Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 (editat) Toate secretele nu le spune nimeni, ele sunt descoperite in timp si dupa multa munca........ ........spun asta pt ca initial si eu eram sceptic si pana nu am vazut cu ochii mei nu am crezut. Asta a fost unul dintre motivele pt care am construit Roetest Probabil ca e o gluma. pentru ca ma face sa zimbesc. Astea nu sunt secrete. Sunt lucruri cunoscute de foarte multi ani. Sunt continute in mii de carti asa ca nu e nimic secret. La concluzii din astea ajungi cind te iei dupa "secrete" declasificate de la baza navala. M-am amuzat de fiecare data cind am vazut pe aici documente din astea scoase de la secret recent. Vezi Doamne s-au indurat militarii de noi sa ne mai arate si noua ceva secrete. Lumea le stia de 70 de ani, le-a folosit si intre timp le-a si uitat. O imperechere buna va reduce pina la anulare armonicile pare generate de etajul final PP insa asta nu e deajuns pentru ca armonicile impare pot fi foarte mari cu toata imperecherea buna. Nu putem fi indiferenti fata de armonicile impare multumiti ca am redus si poate eliminat generarea de armonici pare. Uite un "secret" de la baza mea navala: Distorsiunile pare se recunosc pe o sinusoida deformata dupa asimetria fata de axa orizontala iar cele impare dupa asimetria fata de axa verticala. Imperecherea tuburilor asigura minimizarea distorsiunilor pare. E bine dar nu e destul. Pentru o micsorare si a distorsiunilor impare e nevoie si de o imperechere/cuplare a celor doua caracteristici astfel incit diferenta celor doi curenti anodici sa depinda liniar de Ug. Presupunem ca avem deja doua tuburi imperecheate. Uite un alt "secret" de la baza mea navala: Pentru minimizarea armonicilor pare se regleaza biasul urmarind curenti egali de bias intre tuburi. Pentru minimizarea armonicilor impare se regleaza biasul ca valoare, mentinind egalitatea curentilor de bias. Pentru anularea armonicilor pare e suficienta imperecherea tuburilor si curenti egali. Pentru a obtine anularea si a armonicilor impare e necesara si o anumita alura a curbei sau tuburi lineare. Editat Noiembrie 8, 2016 de adigh Link spre comentariu
sebi_c Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Probabil ca e o gluma. pentru ca ma face sa zimbesc. Astea nu sunt secrete. Sunt lucruri cunoscute de foarte multi ani. Sunt continute in mii de carti asa ca nu e nimic secret. ... O imperechere buna va reduce pina la anulare armonicile pare generate de etajul final PP insa asta nu e deajuns pentru ca armonicile impare pot fi foarte mari cu toata imperecherea buna. Nu putem fi indiferenti fata de armonicile impare multumiti ca am redus si poate eliminat generarea de armonici pare. ... Secretele sunt dictate de nivelul de cunoastere. Este totusi un paradox: cand cunoasterea evolueaza determina noi semne de intrebare! Cam asa stau lucrurile cu mentiunea ca am ataca cu semnale sinusoidale pure! Dar etajele anterioare adauga si ele armonici pentru ca chiar daca sunt etaje diferentiale, nu sunt scutite de a introduce neliniaritati pentru ca triodele nu sunt la fel nici cele in acelasi balon. Mai mult, la etajul final, doua lampi nu vor fi la fel oricat de mare stoc de lampi am avea. Pana la urma la un amplificator cu armonici foarte mici, nu ma mai intereseaza care domina. De ex., la placa asta de sunet, cu nivelul la maxim, in Arta armonica a doua este putin mai mare decat aromonica a treia, desi amplificatoarele operationale au iesirea PP. Acelasi lucru l-am constatat si pe alte placi pe care le am. Der_doctor, abtinete in a face comparatii la persoana mea! Am facut observatii la obiect. Referitor la demonstratia cu analizorul, imi mentin parerea, ca trebuia sa ne arate daca chiar mai ramanea ceva dupa reglaj, altfel e manipulatorie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum