Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led Samsung UE32F5000AF

Vizitator dtzibuleac

Postări Recomandate

Vizitator dtzibuleac

Buna ziua

Va rog : poate cineva sa ma indrume unde asi putea gasi schema tv UE32F5000AF, placa sura are codul L32sf_DSM,sau puteti sa-mi spuneti ce tensiune este la alimentarea ledurilor. Nu are imagine si nu stiu daca este din cauza tensiunii sau altceva - comanda , led in scurt, etc.nu vereau sa desfac ecranul sa  verific ledurile inainte de a stii ca este ok pina la leduri.

Va multumesc frumos.

Mitica

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• bobo

1

• naetv

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Buna ziua

Va rog : poate cineva sa ma indrume unde asi putea gasi schema tv UE32F5000AF, placa sura are codul L32sf_DSM,sau puteti sa-mi spuneti ce tensiune este la alimentarea ledurilor. Nu are imagine si nu stiu daca este din cauza tensiunii sau altceva - comanda , led in scurt, etc.nu vereau sa desfac ecranul sa  verific ledurile inainte de a stii ca este ok pina la leduri.

Va multumesc frumos.

Mitica

Nu aveti imagine sau panel neiluminat?! Sant doua lucruri total diferite!! Sunet este ?  La un panel de 32 iluminat cu leduri....51v alimentare leduri  este putin !!Ar trebui mai mult:60-80v!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

De obicei ledurile fac probleme, dar nu ai spus daca tv-ul iese din stand-by, daca ai sunet......etc. Pentru a vedea daca lucreaza digitala, conecteaza

un dvd player pe mufa euroscart, si dai play la o melodie(track), daca ai sunet si se regleaza volumul, se poate considera ca digitala si sursa sint ok

(aceasta metoda nu e concludenta 100%, ca sursa este ok, dar cel putin stim si noi ce raspuns-uri sa-ti dam.

Link spre comentariu
Vizitator dtzibuleac

Buna 

Scuze !

Nu am precizat, am sunet nu am lumina nu stiu daca ledurile sunt sau nu alimentate sau comandate corect. De aceea asi fi dorit schema,este al doilea  TVLED in care am intrat, primul a avut probleme cu sursa , acum nu cred ca este problema sursa.Astazi am desfacut panelul si am gasit 2 leduri defecte unul intrerupt si unul in scurt am rezolvat , am eliminat cele defecte si le-am inlocuitam  am observat ca dupa ce alimentez tot nu am lumina dar incercind sa vad daca nu cumva s-au dezlipit cele noi cu o mina pe carasa din tabla si a doua pe lipituri s-au aprins si au stat aprinse pana s-au descarct condensatorii,am schimbat punctul de atingere  cu ultimul rind de leduri si s-au aprins toate deci ledurile Ok , precizez an incercat aceasta experienta  cu tv debransat de la retea. acum am montat panelul si nu stiu ce sa mai fac!!!

Va multumesc.Mitica

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări