Vizitator dtzibuleac Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Buna ziua Va rog : poate cineva sa ma indrume unde asi putea gasi schema tv UE32F5000AF, placa sura are codul L32sf_DSM,sau puteti sa-mi spuneti ce tensiune este la alimentarea ledurilor. Nu are imagine si nu stiu daca este din cauza tensiunii sau altceva - comanda , led in scurt, etc.nu vereau sa desfac ecranul sa verific ledurile inainte de a stii ca este ok pina la leduri. Va multumesc frumos. Mitica Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Ce tensiune ai pe iesire din invertor? Link spre comentariu
Vizitator dtzibuleac Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Am 51v. Multumesc pentru interes Mitica Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 cred ca 51V este putin - citeste si http://www.elforum.info/topic/106251-tv-led-teletech-led32127d/?hl=%2Btelefunken+%2Bled+%2Blumineaza+%2Becran&do=findComment&comment=1214828 http://www.elforum.info/topic/105371-telefunken-led-t32fx180dbm/?hl=telefunken http://www.elforum.info/topic/87014-telefunken-led-tv-t32tx189dlbp/?hl=telefunken nu este despre samsung , dar este despre probleme led-uri si cred ca este acelasi defect schema la astea noi cam greu , poate dupa codul placii Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Totusi cu 51V ar trebui sa lumineze daca ledurile ar fi ok Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 (editat) Buna ziua Va rog : poate cineva sa ma indrume unde asi putea gasi schema tv UE32F5000AF, placa sura are codul L32sf_DSM,sau puteti sa-mi spuneti ce tensiune este la alimentarea ledurilor. Nu are imagine si nu stiu daca este din cauza tensiunii sau altceva - comanda , led in scurt, etc.nu vereau sa desfac ecranul sa verific ledurile inainte de a stii ca este ok pina la leduri. Va multumesc frumos. Mitica Nu aveti imagine sau panel neiluminat?! Sant doua lucruri total diferite!! Sunet este ? La un panel de 32 iluminat cu leduri....51v alimentare leduri este putin !!Ar trebui mai mult:60-80v!!! Editat Octombrie 10, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 De obicei ledurile fac probleme, dar nu ai spus daca tv-ul iese din stand-by, daca ai sunet......etc. Pentru a vedea daca lucreaza digitala, conecteaza un dvd player pe mufa euroscart, si dai play la o melodie(track), daca ai sunet si se regleaza volumul, se poate considera ca digitala si sursa sint ok (aceasta metoda nu e concludenta 100%, ca sursa este ok, dar cel putin stim si noi ce raspuns-uri sa-ti dam. Link spre comentariu
Vizitator dtzibuleac Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Buna Scuze ! Nu am precizat, am sunet nu am lumina nu stiu daca ledurile sunt sau nu alimentate sau comandate corect. De aceea asi fi dorit schema,este al doilea TVLED in care am intrat, primul a avut probleme cu sursa , acum nu cred ca este problema sursa.Astazi am desfacut panelul si am gasit 2 leduri defecte unul intrerupt si unul in scurt am rezolvat , am eliminat cele defecte si le-am inlocuitam am observat ca dupa ce alimentez tot nu am lumina dar incercind sa vad daca nu cumva s-au dezlipit cele noi cu o mina pe carasa din tabla si a doua pe lipituri s-au aprins si au stat aprinse pana s-au descarct condensatorii,am schimbat punctul de atingere cu ultimul rind de leduri si s-au aprins toate deci ledurile Ok , precizez an incercat aceasta experienta cu tv debransat de la retea. acum am montat panelul si nu stiu ce sa mai fac!!! Va multumesc.Mitica Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 prin rezistenta corpului ai refacut legatura de masa. masa intrerupta pe undeva,lipituri proaste pe acest traseu etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum