Vizitator SemnalMec Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Vad ca si partea de actionare a axului este identica cu cea de pe dacia,probabil a fost facut apentru Daciile exportate in Canada. RX-TX da-mi un mesaj privat daca esti amabil si spune-mi cat doresti in schimbul acestui delco. Eu sunt fan Dacia si nici n-as concepe sa ma despart de masinutele astea. Daca le ingrijesti cum trebuie sunt cele mai bune masini,pe mine nu m-au dezamagit niciodata (nici chiar Aro 10 despre care multi spuneau ca "dom'le e prost" ) . Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 probabil a fost facut apentru Daciile exportate in Canada. In Canada mai rulau multe tipuri de renault care foloseau motorul de 1300/1400 care mergea si pe dacia. Link spre comentariu
Vizitator SemnalMec Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Da..cel mai raspandit fiind Renault 12...originalul dupa care s-au fabricat la noi in tara daciile pe baza de licenta Si noi insa,sub numele Dacia am exportat destule,iata un exemplar care mai circula si acum: Editat Octombrie 13, 2015 de SemnalMec Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum