Vizitator Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Salutare! Vreau sa fac un amplificator cu mosfet,si am gasit o schema simpla si indeajuns de puternica pentru o camera. insa am o nelamurire,alimentarea este dubla? adica simetrica? sau simpla ? decat cu plus si minus? Pun schema pentru a vede despre ce este vorba: intreb asta deoarece vad ca in schema mai sunt unele conectiuni care cer conectiuni la masa,gen iesirea catre boxa(minusul) are conectiune la masa si nu la minus. Parerea mea este ca alimentarea este simetrica,deoarece sursa de alimentare arata asa: Am dreptate sau nu? Astept cateva detali,multumesc! Editat Octombrie 9, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Simetrica, adica plus, minus si masa. Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 @Electro6: Imaginati-va ca aveti doua redresoare cu priza mediana, unul cu tensiune de iersire pozitiva si celalat cu tensiune negativa, ce lucreaza pe acelasi transformator. https://en.wikipedia.org/wiki/Rectifier Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Dacă e schema aia care o bănuiesc, mai bine renunţă şi caută una mai serioasă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum