alexcore Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Doresc sa schimb ecranul original care este un TN cu unul tip IPS si vreau sa stiu daca cel IPS se potriveste din punct de vedere electric/electronic. Ca montaj stiu ca nu se potriveste perfect (urechile de sus sunt in locuri diferite), dar voi gasi eu o solutie. Important este sa functioneze. Atasez doua imagini cu specificatiile celor doua luate de pe Panelook pentru comparatie: A doua imagine in urmatorul post, nu m-a lasat mai mult de 500KB a doua imagine.. Editat Octombrie 9, 2015 de alexcore Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Singura chestie de care as tine cont la astfel de inlocuiri ar fi semnalul. Cum ambele sunt 1channel 6 bit,diferente de alimentare nu sunt,daca acel LVDS connector se potriveste atunci cam 99% sansa sa fie interschimbabile. Link spre comentariu
comanici Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Conform panelook ,da. Ramane sa vezi cum se "misca" in jocuri, ai timpi de raspuns cu diferente destul de mari, dar specifice celor, doua tehnologii Editat Octombrie 9, 2015 de comanici Link spre comentariu
alexcore Postat Octombrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2015 (editat) @gabiz_ro Si eu speram sa fie asa simplu. @comanici De jucat nu ma joc deci acest aspect nu ma intereseaza aproape deloc. In utilizarea zilnica de web si ocazional filme probabil ca nu va deranja. Cineva pe un alt forum spune ca nu s-ar potrivi, referindu-se la profilul semnalului care ar fi diferit. I-am cerut cateva detalii sa inteleg de unde a dedus asta, inca astept raspuns. Any ideas? Si mai observ ceva. Conform Panelook, doar specificatiile ecranului IPS sunt culese din datasheet-ul lui. La cel TN scrie: "Disclaimer: The above parameters are not from the datasheet, only as a reference, please use with caution!" In cazul asta cat mai este de relevant? Editat Octombrie 10, 2015 de alexcore Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Eu as zice ca merge. Link spre comentariu
alexcore Postat Octombrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Deci sa inteleg ca in pricipiu e ok. O ultima parere inainte sa-l comand? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum