mihaicozac Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Aşa pulsează unele drivere dacă au ieşirea în gol, pt. a economisi energie. Poate fi şi supracurent, însă pt. asta ledul trebuie să aibă tensiunea de deschidere mai mică decât cea minim suportată de driver. La 3 joncţiuni înseriate intervalul considerat normal se întinde între 9-12V. Tot ce este în afara acestei valori înseamnă ori mers în gol ori scurt pe ieşire, care conduc ambele la funcţionarea pulsatorie. Cele mai noi circuite folosesc doar la filtrarea HV condensatoare electrolitice, restul sunt ceramice. Capacitatea relativ redusă conduce la frecvenţă mai ridicată a pulsurilor protecţiei. Link spre comentariu
Dxxx Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Cred ca sunt diferente in functie de integratul folosit. Ce am eu au limitarea de tensiune maxima fara nici un puls, pur si simplu pana la tensiunea respectiva se ridica in gol. Ce nu vad in poza anexata pe thread sunt rezistentele de programare ale curentului - la modelele cu care am experimentat se remarca imediat, rezistente in paralel, de cativa Ohmi. Deci fie sunt dispuse sub transformator si ascunse, fie incluse in IC. IC folosite sunt 100% chinezesti, nu par a fi replica/copie a ceva, iar de DS - cel mult am gasit variante in mandarina, si nimic nu a putut sa le traduca automat... Link spre comentariu
Taraxacus Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Am si eu o mica problema. Am cumparat un proiector cu LED de 10 W si un senzor de prezenta pentru a le monta in garaj. Problema este ca la garaj am tensiune de 24-28 de V AC, asa e construit blocul. As putea modifica proiectorul ca sa functioneze la aceasta tensiune? Dar senzorul de prezenta ( am luat unul separat, arata ca un OZN, cu un led rosu si unul verde). Am nevoie sa se aprinda cand intru in garaj si totodata vreau sa pun si o camera care in caz de efractie sa inregistreze persoana care a intrat fraudulos. Link spre comentariu
Dxxx Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 (editat) Orice se poate, ai deja o carcasa frumoasa de proiector - restul va trebui sa iei de la aproximativ zero. O sa faci si un DVR, pe care o sa-l pui intr- o incinta securizata etc, etc... Editat Decembrie 14, 2015 de Dxxx Link spre comentariu
Taraxacus Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Complicat.... am incercat altceva si vad ca a mers ff bine.... am gasit un traf de la 220 la 24 si l-am legat ca ridicator.... si am un pic de 220, pt 20-30 W cred ca rezista, deja la 10 W merge bine, daca mai pun unul de 10 W s-ar putea sa mearga. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Da, cea mai simpla si rapida varianta in cazul asta! Daca traful si restul instalatiei de 24V sunt dimensionate pt puterea asta, atunci nu-i nicio problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum