FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Buna ziua ! Am si eu o tastatura a4tech-x-slim-kx-100 pe usb...care a inceput sa-mi faca figuri...de exemplu : cand apas pe o tasta de pe tastaura....imi tacteaza 3-4 in loc sa-mi tacteze litera corecta.. Ce e de facut in acest caz,se mai poate repara sau se cumpara alta pur si simplu ? Va anunt ca am dat ceva pe ea..am dat vreo 50lei....deci nu e o tastatura daia de 15-20 lei... Dar oricum stiu ca aproape toate tastaturile sunt made in china...adica poti sa dai si 300 lei pe o tastatura ca tot aia scrie pe ea. Asta e parerea mea.Va multumesc ! Astept raspunsuri ! Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 A4Tech este o firma bunisoara. desface-ti cu grija tastatura.uitati-va atent la foliile cu circuite sa nu fie lichid intre ele.curatati cu alcool izop.circuitele de legatura,pad-ul si circuitele de pe placa electronica cu controlerul acesteia.pe placa este un quart,relipiti-l.observati si notati culorile firelor care vin lipite pe placa.taiati cu un cm dupa cotul sau bucata care intra in tastatura si relipiti(posibil un fir intrerupt,probleme des intalnite),reansamblati totul cu grija si vedeti daca functioneaza corect. daca nu ...recycle bin. succes! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Va multumesc pentru raspunsul dat ! O sa incerc ca o desfac si sa vad daca e curs ceva prin ea si daca e sa o curat putin. Va anut ca la asta m-am gandit si eu,dar tastatura e a lui sora mea....iar cand am intrebat-o daca ia curs ceva prin ea,asa cum sunt copii..nuuu,nu mi-a curs nimic in ea,dar mai mult ca sigur daca i-o desfac tastatura o sa-i gasesc ceva curs in ea... O zi minunata va doresc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 (editat) Buna dimineata ! Va anunt ca tastatura a lui sora mea sa reparat singura,adica cred ca sa uscat lichidul din inaintru si gata sa reparat. Acum functioneaza fara nici o problema. Va multumesc fff mult pentru ajutorul acordat ! Editat Octombrie 12, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum