Vizitator o1vp2003 Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 De ce AIDA32 arata frecventa memoriei la jumatate?Eu am o memorie DDR333 pe care o arata ca merge la 166mhz si una DDR400 pe care o arata la 200mhz.CRE E REALITATEA?Are ceva ca am doua placi de frecvente diferite? Link spre comentariu
radue Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Pt ca aia e viteza ei "reala". Nu stiu daca m-am exprimat bine, dar intr-adevar aia este viteza ei reala, care este dublata de faptul ca este ddr ( care dubleaza viteza ). Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 mai intai versiunile mai vechi de aida nu au stiinta de "divaisurile" aparute dupa lansarea versiunii in cauza, si ddr nu inseamna ca se dubleaza viteza memoriei, ci ca memoria aia "stie" sa faca transfer de date pe ambele fronturi ale semnalului de tact, nu doar pe cel crescator sau descrescator, cum fac memoriile sdram si edo/fpm... iar castigul de performanta nu e chiar 100%, ci e ceva mai mic... cam 75-80%, functie de calitatea memoriei (latenta'n'stuff)... Link spre comentariu
pegas Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 sdram inseamna single data front ramddram inseamna double data front ram. deci datele se transfera si pe frontul crescator si pe frontul coboritor.practic, memoria tot la 166/200 sau cit or fi merge. insa nu se mai transfera datele de 166/200 de ori pe unitatea de masura ci de 2x166/200 ori.si in plus o chestie de marketing... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum