adydep Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Nu oxideaza absolut deloc,nu e prima data cand practic acest sistem de curatare. Daca este spalat repede si apoi uscat bine nu este nici o problema am mai auzit de spalat placi sub jet de apa si diversi detergenti dar cred ca in 2 ani tot fludorul va oxida si vor aparea contacte imperfecte. eu le spal cu alcool izopropilic si o periuta de dinti si o pensula . E bun si alcoolul izopropilic dar ce te faci cand este plin de gandaci,ca primesc unele la reparat de mi-e groaza de ce gasesc in ele Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 pe cele cu gandaci le refuz din start. Link spre comentariu
nationalistu Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Subscriu nu repar electronice care au CHIRIASI,am patit asemenea belea...si de atunci pas. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 pai ce va fac gandacii?mai ales ca in general sunt morti,deci nu apucam sa luam si noi de prasila,poate omul ala care vine cu tv-ul la reparat munceste doua zile ca sa ne plateasca noua 30minute sau o ora stand pe scaun.scuze of-topic. Link spre comentariu
nationalistu Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Scuze dar am primit tv cu o adevarata colonie extrem de vioaie in el.Care doreste sa repare asemenea cloace cu,gandaci...e liber,eu NU. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Scuze dar am primit tv cu o adevarata colonie extrem de vioaie in el.Care doreste sa repare asemenea cloace cu,gandaci...e liber,eu NU. inseamna ca nu traiti din asta,eu am apucat vremuri cand reparam tv-uri alb negru si cu soricei in ele,as zice multumesc doamne sa-mi vina mie 4-5 tv-uri cu gandaci pe zii. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Da ,sa se imprastie peste tot >> doua saptamani am stat cu spray-ul la indemana Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Da ,sa se imprastie peste tot >> doua saptamani am stat cu spray-ul la indemana credeti-ma eu chiar am sprayul in permanenta pe masa sau la piciorul mesei de lucru. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 sincer eu nu am prins cu gindaci niciodata de cind repar doar cu soareci prajiti Link spre comentariu
nationalistu Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Nu traiesc din asa ceva...e mai mult pasiune,plus ca imi scot banutii de tigari.Eu ma ocup cu asa ceva,service partea electrica la micutii mastodonti. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 sincer eu nu am prins cu gindaci niciodata de cind repar doar cu soareci prajiti gandacii se gasesc la orase(blocuri)iar soarecii la tara(comuna.sat ) Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Eu am un afis la intrare in atelier.Nu repara aparate cu gandaci si gata.Din asta traiesc de peste 20 de ani dar decat sa imi umble gandacii prin atelier si prin aparatura mai bine ma lipsesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum