Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect tv color SEG.

nationalistu

Postări Recomandate

Nu oxideaza absolut deloc,nu e prima data cand practic acest sistem de curatare.

Daca este spalat repede si apoi uscat bine nu este nici o problema

am mai auzit de spalat placi sub jet de apa si diversi detergenti dar cred ca in 2 ani tot fludorul va oxida si vor aparea contacte imperfecte.

eu le spal cu alcool izopropilic si o periuta de dinti si o pensula .

E bun si alcoolul izopropilic dar ce te faci cand este plin de gandaci,ca primesc unele la reparat de mi-e groaza de ce gasesc in ele

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nationalistu

10

• bobo

5

• Radiotelegrafist

4

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

pai ce va fac gandacii?mai ales ca in general sunt morti,deci nu apucam sa luam si noi de prasila,poate omul ala care vine cu tv-ul la reparat munceste doua zile ca sa ne plateasca noua 30minute sau o ora stand pe scaun.scuze of-topic.

Link spre comentariu

Scuze dar am primit tv cu o adevarata colonie extrem de vioaie in el.Care doreste sa repare asemenea cloace cu,gandaci...e liber,eu NU.

inseamna ca nu traiti din asta,eu am apucat vremuri cand reparam tv-uri  alb negru si cu soricei in ele,as zice multumesc doamne sa-mi vina mie 4-5 tv-uri cu gandaci pe zii.

Link spre comentariu

Da ,sa se imprastie peste tot  :rade:  >> doua saptamani am stat cu spray-ul  la indemana  :nerv

credeti-ma eu chiar am sprayul in permanenta pe masa sau la piciorul mesei de lucru.

Link spre comentariu

sincer eu nu am prins cu gindaci niciodata de cind repar doar cu soareci prajiti  :rade:

gandacii se gasesc la orase(blocuri)iar soarecii la tara(comuna.sat )

Link spre comentariu

Eu am un afis la intrare in atelier.Nu repara aparate cu gandaci si gata.Din asta traiesc de peste 20 de ani dar decat sa imi umble gandacii prin atelier si prin aparatura mai bine ma lipsesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări