Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire tz final linii

vergil

Postări Recomandate

Va rog sa-mi spuneti daca pot inlocui FJL6920 cu 2SC570 . Daca da , va rog , ce modificari ar trb sa fac , sau nu ar trb .

Tranzistoarele sant , dupa mine , asemanatoare cu exceptia curentilor din baza . Poate gresesc

Tz face parte din Tv Samsung CW-29M066V .

Atasez schema cu pricina .Daca nu este clara captura , aveti adresa de unde puteti lua schema tv-ului http://elektrotanya.com/samsung_cw-29m066v_sch.pdf/download.html

Va multumesc

post-177837-0-74632200-1444235203_thumb.png

Editat de vergil
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

15

• dan cod

6

• adydep

6

• mitokadona

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dpv  al  parametrilor ,  2sc5570  este  mai  bun  decit  fjl6920a  .  dpv  al  disponibilitatii  reale  in  acest  moment ,  este  fff  greu  de  gasit  un  tranzistor  2sc5570  original  toshiba  sau  original  matsushita / panasonic  . 

Link spre comentariu

2SC5570 , chiar este Toshiba .

Am inlocuit FJL-ul . Am inlocuit  C430 , 431 , 408 , 432 , 407 , pentru siguranta .

Tz final se cam ambaleaza termic , iar imaginea este marita pe orizontala . Siglele televiziunilor se vad jumatate . Cred ca asta a dus la defectarea FJL-ului . L-am oprit pina la rez prb , fiindca nu as vrea sa crape si asta . Altul nu mai am , decat sa comand .

Tensiunea in bara de 135v este de 130v .

Ce conzi sa mai schimb , sau alte sugestii .

Despre lipituri nu poate fi vb ca sant asa de bine facute ca abia pot scoate un cond de pe placa .

Va rog

Link spre comentariu

Poate fi  tranzistorul  contrafacut ,incearca cu  un  tz. original recuperat de pe  sasiuri cu parametrii egale sau  mai  bune ,,,E-W trebe pus la punct,sau  sa  nu  fie  dereglat din SM.

Link spre comentariu

Tz este luat de pe un shasiu care functiona .Nu am indoieli .

@belowsky

,E-W trebe pus la punct,sau  sa  nu  fie  dereglat din SM.

La E/W doar sa schimb IC401 , altceva ........

Nu inteleg ce este prescurtarea SM

Nu mai stiu ce sa-i mai fac.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări