dorinromeo Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 va rog sa ma ajutati sa-mi reprogramez telecomanda universal no-name pentru un tv JVC AV-28WZ2EN. telecomanda nu are butonul SET. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Poate se programeaza cu calcul.Eu personal nu am folosit modelul asta Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Am folosit acest sistem de telecomanda programabila, dar pe un program vechi ce mi la dat cineva care il avea de la rusi(?). Era greoi de folosit si am renuntat la el, iar telecomenzile erau scumpe si rare. Insa cred ca progamul se gaseste pe internet. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Asta se programeaza cu PC-ul prin cablu USB/miniUSB Este o telecomanda extraordinara(citeste coduri pe 12 biti) ... E pacat sa o dai pe asta. Cauta: RM-C611C, RM-C621C, RM-C71 ... sau P1841 Editat Octombrie 7, 2015 de tehtronics Link spre comentariu
dorinromeo Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 adica daca o desfac gasesc o mufa miniusb? Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Nu... Pe lateral trebuie sa fie un "capac" de cauciuc, pe care poti sa-l scoti si vei vedea o mufa "mini-USB" Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Cauta: RM-C611C, RM-C621C, RM-C71 ... nu mai cautati himere , ca nu le veti gasi niciodata never-ever in that life . cumparati-va un rm-c1280 si totul va fi super-ok ... Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Daca nu stii elementele de baza ale acestei telecomenzi,...lasa-te pagubas. E greu! Link spre comentariu
dorinromeo Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 am gasit mufa, am cablu, unde gasesc programul? stiti vre-un tutorial? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Vezi aici : http://rccreator.com/#software Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 ai un soft aici http://rccreator.com/#software si o explicatie de la rusi in mai multe parti 1 Link spre comentariu
dorinromeo Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 multumesc mult domnilor, mi-ati fost de mare ajutor. am gasit exact modelul pe care il am. dar trebuie sa-mi gasesc alt cablu usb. se pare ca al meu e intrerupt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum