Pasare Dan Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Salutare!Daca tot sunt la capitolul sofware - (chiar daca nu are legatura cu electronica) am si eu nevoie de un programel de gestiune (evidenta) materie prima. Ma intereseaza mai mult din punct de vedere al inventarului si nu al contabilitatii. De asemenea - ar fi de preferat sa mearga pe baza de retete. Orice indiciu e binevenit. Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 Daca folosesti si case de marcat, vezi ca este un soft special cu care casa respectiva comunica cu calculatorul. Poti sa bagi in calculator lista cu cantitatile de pe stoc iar casa de marcat sa scada realtime din stoc, in functie de ce produse sunt tastate pe bon (le scade dupa ce ai dat total).Programul nu-mi mai aduc aminte pe moment cum se numeste, au trecut 2 ani si ceva de cand nu l-am folosit. Comunicarea intre casa si pc se facea pe serial. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 constructorii folosesc ceva de genul, pe nume doclib...e mai degraba o interfata pentru o baza de date motorizata de batranul fox...un search pe google te-ar ajuta sa gasesti pagina, si sa-ti faci idee daca e ceea ce iti trebuie... Link spre comentariu
Electro Postat Septembrie 6, 2020 Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Folositi o solutie software pentru componentele electronice pe care le aveti? Care sa evidentieze stocul, caracteristici etc.? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum