virgil_19 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Va salut .Am nevoie de schema TVC , posibil sas.AA41-01231B ??. Am gasit R425 arsa , inclusiv calajul de dedesupt. Nu stiu ce valoare are. Este in interiorul radiatorului CI BV.Cablajul deteriorat . Cu multumiri , Virgil. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Cauta dupa sasiu S16C.asta pare a fi. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 http://elektrotanya.com/samsung_chassis_s16c.pdf/download.html Link spre comentariu
virgil_19 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Va multumesc . Nu gasesc in schema R425 . R. din TVC ,decolorata , prin supraincalzire si masurata =14,5K / 2W. Repet sub R, cablajul ars si nu mai pot afla circuitele . Se gaseste o schema cu partea cablata a R cu ??? , este langa final BV . Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Va salut . Sa cred ca nu se gaseste o schena a calajului TVC ? Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Pune o poza cu cablajul sa vedem cum arata. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 (editat) Am un sasiu S 16 C si in zona BV nu am gasit decat R 423 / 5,6 K !! Sigur ati scris modelul tv ok ?? Editat Octombrie 8, 2015 de dan-a2 Link spre comentariu
virgil_19 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Va salut. Poza cu sas. TVC nu am cum sa va trimit. Cablajul este ars , nu se poate citi in partea de sus . R cu??? este in interiorul radiatorului CI -BV, in forma de U. in partea de fata . Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum