Vizitator Baczoni Erno Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Buna ziuaAm cumparat un Dewalt din state ( DCD M990M2 ) si nu pot sa-l folosesc pt. ca ei au totul la 110v. Incarcatorul este DCB101 varianta americana iar cea pt Europa DCB105.Se poate face din DCB101 sa functioneze la noi ???Se poate modifica incarcatorul de la 110 la 220v ???Pe net am gasit urmatorul filmulet ( ) cu un rus care a reusit - nefiind de profesie -va intreb se poate face sau sa nu ma complic.Asa la prima vedere nu pare mare scofala - un electronist bun poate ar rezolva problema.Si ca idee cam cat ar costa toata afacerea adica piese + manopera ????Multumesc anticipat. Editat Octombrie 7, 2015 de Baczoni Erno Link spre comentariu
tinel Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Cred ca cea mai simpla solutie ar fi sa-ti cumperi un transformator 220/110 v .Poti folosi incarcatorul fara nici o modificare , si nu vei pierde garantia. Link spre comentariu
Vizitator Baczoni Erno Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Cred ca cea mai simpla solutie ar fi sa-ti cumperi un transformator 220/110 v .Poti folosi incarcatorul fara nici o modificare , si nu vei pierde garantia. M-am gandit si la asta dar poate e mai ieftina varianta de mai sus si in plus garantia nu ma intereseaza -nu are rost sa trimit un incarcator simplu pana in state. De aceea am postat aici ca meseriasii din domeniu sa-si arate muschii - se poate sau nu .Adica ce a facut rusneacul e ok sau pacaleala . Si am mai gasit pe un site si un englez care zice la fel Just modified charger bought from US to work on EU 230V plug. Only thing you need to change is one condensator 200v /220uF to 400V 100uF or similar then change EU plug thats it. I done it couple days ago and now DCB101 works like DCB105 . Editat Octombrie 7, 2015 de Baczoni Erno Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 E posibil să meargă . Depinde cât de ”universală” au gîndit proiectanții schema . Dar în principiu mai sunt și alte componente care în teorie e posibil să solicite schimbare - cel puțin tranzistorul/integratul de comutație și , foarte posibil , transformatorul. Deci , fără cunoașterea schemei nu se poate da un răspuns ferm . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum