Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fapt divers

q_acdc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

8

• adi_0106

3

• Adrian Luben

3

• Blind

2

Top autori în acest subiect

si ce-i nou ??

eu sunt utilizator de genius de vreo 3 ani de zile - si nu am probleme

q_acdc despre Logitech Z5500 ce parere ai ??

in caz ca nu stii despre ce e vorba - pune un click aici

de ce te intreb - pt ca tot Z5500-ul este amplificat cu tda7294 :yawinkle:

PS: ce inseamna "trancota" ?!?!?! :confuz1

Link spre comentariu

O fi avand ea TDA7294, dar difuzoarele "sucks".Cu 2*62W si niste boxe serioase pui in umbra jucaria aia.

pai ce vrei de la niste difuzoare de maxim 10 cm diametru - daca o`r fi avand atat :chior:
Link spre comentariu

Scuze !parere personala : nu sunt adeptul sau mai bine zis ,nu imi plac sistemele(oricare ar fi ).Prefer sa raman la sistemul stereofonic.(2 canale si incinte pasive). Am pus incinte mai mari(W) si suna .... pe langa Bunicul Quad 405 .

Link spre comentariu

Scuze !parere personala : nu sunt adeptul sau mai bine zis ,nu imi plac sistemele(oricare ar fi ).Prefer sa raman la sistemul stereofonic.(2 canale si incinte pasive). Am pus incinte mai mari(W) si suna .... pe langa Bunicul Quad 405 .

Probabil nu ai avut experienta sa asculti un sistem profi cu mai multe canale, montat in camera cum trebuie. Eu unul cand am fost la un prieten si am vazut cum sta treaba nu-mi venea sa mai plec de la el :smt003 , nici nu ma asteptam sa traiesc o asa "experiezta muzicala" :smt005
Link spre comentariu

Probabil!nu te contrazic! ce lasa de dorit ar fi lipsa sunetul de toba clasica (baterie) si a mediilor (o voce mai clara, mai puternica). Nu imi plac sunetele in plus cum ar fi huruiala subw-rului unde nu mai intelegi nimic.(poate am surzit? dar nu cred!)

Link spre comentariu

69W centru :smt082 asa scrie in descriere.Am fost si eu pe la colegi posesori de diverse sisteme 2.1, 5.1, 7.1.Ce pot spune este ca altecurile 2.1 sunt niste jafuri, mediile pur si simplu nu fac fata, este deosebit de stresant sa asculti muzica la asa ceva (parerea mea).la 5.1 si 7.1 (nu stiu ce marca erau, mai mult de 8-9 mil nu costau) singura chestie care deranjaza sunt mediile slabute si orice melodie ce are tangente cu o chitara electrica. House rulez pe aceste sisteme (parca nu ar fi gandite si pt altceva)Partea foarte placuta este ascultarea unei melodii ce contine sunete scoase de un contrabas...se aude superb contrabasul, lasand impresia ca esti in sala unde este cantata melodia (ex: vaya con dios - just a friend of mine sau katie melua - the shirt of a ghost) - am avut diriga de muzica in generala, stiu cum suna un contrabas live :smt003

Link spre comentariu

Probabil!nu te contrazic! ce lasa de dorit ar fi lipsa sunetul de toba clasica (baterie) si a mediilor (o voce mai clara, mai puternica). Nu imi plac sunetele in plus cum ar fi huruiala subw-rului unde nu mai intelegi nimic.(poate am surzit? dar nu cred!)

acea toba clasica de care zici tu este un fel de kick-bass - kick-bass pe care sistemele nu il pot reda corect din cauza constructiei subwooferelorsa nu uitam ca astfel de sisteme nu au difuzor de bass mai mare de 8" (8" fiind - din ce stiu eu - doar in Z5500 + GENIUS 5.1 S-200) iar cel mai des intalnit este de 6.5"si ca sa scoti atat bass dintr-un difuzor de 16 cm - trebuie sa ii faci o incinta "nervoasa" si sa ii dai semnal "urat" ..... iar in felul asta se ajunge la incinta band-pass + boost-uri din preamplificare in jurul frecventelor de 50 - 60 hz si ceea ce rezulta este mult sub-bass (daca se poate numi asa) si un kick anemiccat despre medii ..... nu ai cum sa ceri medii de calitate de la niste difuzoare de 3" - 4" amplificate cu TDA-uri :smt003
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări