UDAR Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 În direcția aia se îndrepta și schema mea dar fără unele complicații ( intutile practic dar utile didactic ) . E OK , o să țin cont de schema dată . Cel puțin nu mai trebuie să tot întreb dacă s-a predat sau nu . Mai mult , cu TINA lucrez și eu ( nu prea des căci nu sunt mare iubitor de simulări ) . Pe mâine seară , sper , schema . Link spre comentariu
Vizitator Xanderz Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Noua ne-a fost recomandat ORCAD-ul, deoarece are tot ce ne trebuie: proiectare / simulare / pcb intr-un singur program. Astept cu nerabdare schema, sa putem discuta Inca odata: multumesc Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Important , azi mi-am dat seama . Am înțeles că va fi și o realizare practică . Contează deci la ce componente ai acces. Mai mult , am văzut că schema ”de model” e plină de SMD . Dorești/poți să lucrezi cu așa ceva ? Ar fi bine să am răspunsurile astea înainte să definitivez schema . Link spre comentariu
Vizitator Xanderz Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Vom fi instruiti de catre indrumatori cum sa le folosim, cum sa folosim pasta, cum sa le bagam la cuptor. Ieri am fost la o sedinta de consultatii pentru acest proiect si au zis ca au uitat sa nea dea lista de componente. Astept sa o puna si o postez. Stiam ca va fi aici o problema pentru ca se pot folosi o varietate de rezistente, pe care e posibil sa nu le gasim la facultate. V-as ruga daca se poate, sa mai asteptati putin... Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 V-as ruga daca se poate, sa mai asteptati putin... Eu nu mă grăbesc de loc .... Doar că voi lipsi din țară între 20-28 octombrie . Dar până atunci sigur terminăm partea teoretică. Link spre comentariu
Vizitator Xanderz Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Ni s-a spus ca pana la sfarsitul saptamanii acesteia, o sa primim anexa respectiva. Keep in touch Link spre comentariu
Vizitator Xanderz Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Se pare ca anexa inca nu a fost completata de catre producatorii pieselor... Pana una alta... As vrea sa stiu: pe schema de mai sus cum pot alege acele rezistente astfel incat stabilizatorul sa aiba parametrii respectivi? Presupun ca trebuie trecuta schema in alternativ si facute niste rapoarte, sau...? Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Eh , electronica e ceva mai mult decât scos niște rapoarte . Sigur, într-o aplicație ideală , care ”știe” tot ce ne-am dori noi de la o schemă , ar fi suficient să-i spunem : Dă-mi , te rog , rapoartele cu stabilizarea , impedanța de ieșire , deriva termica , etc. Dar chiar și în acea aplicație ar trebui să-i spunem noi componentele ( cu valori cu tot ) ca să ne dea respectivele rapoarte . În fine . Deci , nu, nu ne face aplicația ( simulatorul ) treaba . Va trebui noi să determinăm valorile componentelor - analitic iar simulatorul să ne valideze doar ( eventual ) rezultatele . Cât privește trecutul în alternativ : pentru unii parametri da , pentru alții nu . Depinde , probabil , și de simulator . Și ultima chestie , doar pentru informarea mea : care anexă nu a fost completată de către care producători ??? Link spre comentariu
Vizitator Xanderz Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 O anexa in care sunt mentionate toate piesele pe care le putem folosi, ce contine: dimensiunile piesei, valori ale tensiunilor / temperaturilor de functionare, etc... Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 (editat) N-ai înțeles esența întrebării . De către producători ? Adică de către ON , NXP, Vishay , etc ? În fine , nu e important . Eu pe mâine - că azi fiind duminică îmi propun un program mai relaxat , dacă tot nu e urgență - voi încerca să pun un draft de schemă cu calcularea unor valori , ca să mai câștigăm timp . După ce ai lista , încercăm să definitivăm. Editat Octombrie 11, 2015 de UDAR Link spre comentariu
Vizitator Xanderz Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Nu stiu sa spun ce producatori... Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Adică vreau să spun că sigur nu producătorii componentelor completează lista aia ci probabil cineva care se ocupă cu materialele la magazia facultății, catedrei , laboratorului - înțeleg că sunt de acolo piesele ! Dar nu o mai lungim pe tema asta , nu are importanță . Link spre comentariu
Vizitator Xanderz Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 UDAR: v-am trimis un mesaj privat Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 O primă variantă , mai simplă , și fără limitarea de temperatură deocamdată . Ea mai poate și mai trebuie revizuită . Dar s-a mai născut o mare întrebare - cum trebuie făcute/prezentate calculele din p.d.v didactic ? Ceva exemple ar fi aur ! Stabilizator.zip Link spre comentariu
Vizitator Xanderz Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 (editat) Schemea dvoastra seamana cu cea pe care ne-a oferit-o profesorul indrumator, doar ca e mult mai simplificata. As dori sa stiu: de ce cea cu mai putine piese (a dvoastra) face acelasi lucru ca cealalalta? Ce compenseaza una fata de alta, etc...? App: v-am trimis un mesaj privat cu un exemplu de proiectare. Editat Octombrie 12, 2015 de Xanderz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum