Vizitator Dancescu Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Baieti, eu sunt mai nou pe acest forum... Dar ca de obicei am si eu o mica problema , la care sper sa gasesc o solutie.Am nevoie de o schema electronica a placii video GForce fx5200.S-a bushit din cauza unei probleme la reteaua de tensiune si cred ca nu s-a "ars" procesorul grafic. Eu gasisem acum ceva timp o schema, dar am uitat adresa, n-am notat-o si se pare ca acum am nevoie de ea.Va nultumesc anticipat. :yawinkle: Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Incearca o rescriere a biosului placii video daca nu vezi nimic "parlit" pe placa Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Sincer, m-as mira sa gasesti schema electronica a placii.Esti sigur ca placa video e defecta? Adika ai incercat-o pe alt calculator? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Daca sursele ptr. memoria video si gpu de pe 5200 nu sint duse, poate s-a ars sursa de AGP de pe placa de baza, e prin apropierea soclului AGP. Placa de baza mai e buna? Ai incercat un reset de bios? Desi se zice ca e imposibil totusi mi s-a intimplat si mie ca de la un soc electric sa sara toate setarile pe care le facusem in bios. Link spre comentariu
pegas Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 ei bine... eu am un gf5900xt, care a crapat. i s-au schimbat unele si altele dar concluzia a fost ca e ars GPU-ul. citez "am sub 2 ohmi pe procesor".eu am dat din cap ihim si am plecat.mai ales daca e o marca mai ciudata (daytona, palit, sparkle) nu prea cred sa mai fie sanse...la mine se arsese o dioda, un tranzistor dar aparent mortaciunea s-a intins mai mult... Link spre comentariu
Vizitator Dancescu Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Ceva parlit nu se vede la 'ochio-metru', placa de baza e buna, verificata cu o alta placa video, placa video a fost verificata si pe alt PC si e 'moarta'.Problema a aparut de la un soc electric... sunt ff dese p-aici.Iar in privinta biosului placii video.... :rolleyes: nush' ce sa spun, n-am mai facut asa ceva si nu stiu cum se face. eu inca mai sper ca nu s-a bushit GPU-ul.mii si mii de multumiri.VA MULTUMES! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Ar trebui sa fie pe placa 2 trz. mosfet tip SMD ptr. sursele de memorie video si gpu, incearca sa le schimbi cu unele de acelasi tip. De asemenea sint si 2 circuite tot SMD care le comanda, unele cu 8 sau 14 pini. Astea le pot deslipi baietii de la centrele de reparat telef. mobile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum