Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GForce FX5200

Vizitator Dancescu

Postări Recomandate

Vizitator Dancescu

Baieti, eu sunt mai nou pe acest forum... Dar ca de obicei am si eu o mica problema , la care sper sa gasesc o solutie.Am nevoie de o schema electronica a placii video GForce fx5200.S-a bushit din cauza unei probleme la reteaua de tensiune si cred ca nu s-a "ars" procesorul grafic. Eu gasisem acum ceva timp o schema, dar am uitat adresa, n-am notat-o si se pare ca acum am nevoie de ea.Va nultumesc anticipat. :yawinkle:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• Blind

1

• pegas

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Daca sursele ptr. memoria video si gpu de pe 5200 nu sint duse, poate s-a ars sursa de AGP de pe placa de baza, e prin apropierea soclului AGP. Placa de baza mai e buna? Ai incercat un reset de bios? Desi se zice ca e imposibil totusi mi s-a intimplat si mie ca de la un soc electric sa sara toate setarile pe care le facusem in bios.

Link spre comentariu

ei bine... eu am un gf5900xt, care a crapat. i s-au schimbat unele si altele dar concluzia a fost ca e ars GPU-ul. citez "am sub 2 ohmi pe procesor".eu am dat din cap ihim si am plecat.mai ales daca e o marca mai ciudata (daytona, palit, sparkle) nu prea cred sa mai fie sanse...la mine se arsese o dioda, un tranzistor dar aparent mortaciunea s-a intins mai mult...

Link spre comentariu
Vizitator Dancescu

Ceva parlit nu se vede la 'ochio-metru', placa de baza e buna, verificata cu o alta placa video, placa video a fost verificata si pe alt PC si e 'moarta'.Problema a aparut de la un soc electric... sunt ff dese p-aici.Iar in privinta biosului placii video.... :rolleyes: nush' ce sa spun, n-am mai facut asa ceva si nu stiu cum se face. eu inca mai sper ca nu s-a bushit GPU-ul.mii si mii de multumiri.VA MULTUMES!

Link spre comentariu

Ar trebui sa fie pe placa 2 trz. mosfet tip SMD ptr. sursele de memorie video si gpu, incearca sa le schimbi cu unele de acelasi tip. De asemenea sint si 2 circuite tot SMD care le comanda, unele cu 8 sau 14 pini. Astea le pot deslipi baietii de la centrele de reparat telef. mobile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări