attilaa0 Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Buna ziua!La acest tv echipat cu TA8659AN merge sonorul dar imAginea este gri daca dau din G2.Pare a fi blocata. Am suspectat TA8659AN pe care am schimbat.Apoi tubul care a fost masurat si regenerat.Am mai gasit niste conzi in BV,pe care i-am schimbat.dar tot nu merge imaginea.Pe la partea de final video am 205V,tranzistoarele au fost masurate.Ce mai poate fi?Astept pareri.Va multumesc! Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Verificati modul in care se formeaza tensiunea de 9 v plecand de la transformatorul de linii, si stabilizatorul 7809,si schimbati electroliticii de pe aceasta linie. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Iesire R,G,B este din jungla? Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Da!Iesirile sunt din jungla. Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Buna ziua!La acest tv echipat cu TA8659AN merge sonorul dar imAginea este gri daca dau din G2.Pare a fi blocata. Am suspectat TA8659AN pe care am schimbat.Apoi tubul care a fost masurat si regenerat.Am mai gasit niste conzi in BV,pe care i-am schimbat.dar tot nu merge imaginea.Pe la partea de final video am 205V,tranzistoarele au fost masurate.Ce mai poate fi?Astept pareri.Va multumesc! ce intelegi prin " pare a fi blocata " ? nu apare de loc ? ce se intimpla de fapt cind maresti G2 ? Iesire R,G,B este din jungla? osciloscop si urmarit semnalul spre modul video si catozi tub Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Daca din jungla este semnal pe RGB atunci doar finalul video mai intra in discutie. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Pe RGB am cate 2,6V si finalul video e cu 3 tranzistoare pe care le-am masurat si sunt ok.Am mai schimbat niste condensatoare in jurul TA8659AN. Daca cuplez la iesirea de AV alt televizor acolo am imaginea.Iar semnalul rgb am masurat cu osciloscopul si pare a fi dar sincer nu stiu cum ar trebui sa arate. P.s tubul a pocnit una si a aparut imaginea!!! Acum am vazut si cum arata semnalul RGB . Ce se intampla?? Editat Octombrie 7, 2015 de attilaa0 Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Adica dupa o pocnitura a tubului merge? Link spre comentariu
johnny79 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Schimba filtrajul la procesor pe bara de 5V(1000uF).....si apoi scoate cele 3 fixari de cauciuc de sub bobina de deflexie(urmele de umezeala se aduna in aceste "fixari" de cauciuc) Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 ...U1din sursa este verificata? ...sincer cred ca este cam mare 205 V pe video. N-am schema in fata dar nu trebuia sa fie in jur de 180V? Link spre comentariu
johnny79 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Schimba filtrajele pe sursa de 12V (IC9)...inainte si dupa LM7812 si incearca sa schimbi soclul TK(daca a pocnit si a revenit imaginea). Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Dar minunea nu a tinut mult ,dupa 2 ore de functionare iar a disparut imagine ramanand doar rastrul.O sa mai fac sapaturi si revin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum