Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV FUNAI TV2003 probleme imagine blocata

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!La acest tv echipat cu TA8659AN merge sonorul dar imAginea este gri daca dau din G2.Pare a fi blocata.

Am suspectat TA8659AN pe care am schimbat.Apoi tubul care a fost masurat si regenerat.Am mai gasit niste conzi in BV,pe care i-am schimbat.dar tot nu merge imaginea.Pe la partea  de final video am 205V,tranzistoarele au fost masurate.Ce mai  poate fi?Astept pareri.Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

4

• dan cod

3

• johnny79

2

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziua!La acest tv echipat cu TA8659AN merge sonorul dar imAginea este gri daca dau din G2.Pare a fi blocata.

Am suspectat TA8659AN pe care am schimbat.Apoi tubul care a fost masurat si regenerat.Am mai gasit niste conzi in BV,pe care i-am schimbat.dar tot nu merge imaginea.Pe la partea  de final video am 205V,tranzistoarele au fost masurate.Ce mai  poate fi?Astept pareri.Va multumesc!

ce intelegi prin " pare a fi blocata " ? nu apare de loc ? ce se intimpla de fapt cind maresti G2 ?

Iesire R,G,B este din jungla?

osciloscop si urmarit semnalul spre modul video si catozi tub

Link spre comentariu

Pe RGB am cate 2,6V si finalul video e cu 3 tranzistoare pe care le-am masurat si sunt ok.Am mai schimbat niste condensatoare  in jurul TA8659AN.

Daca cuplez la iesirea de AV alt televizor acolo am imaginea.Iar semnalul rgb am masurat cu osciloscopul si pare a fi dar sincer nu stiu cum ar trebui sa arate.

P.s tubul a pocnit una si a aparut imaginea!!!

Acum am vazut si cum arata semnalul RGB .

Ce se intampla??

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Schimba filtrajul la procesor pe bara de 5V(1000uF).....si apoi scoate cele 3 fixari de cauciuc de sub bobina de deflexie(urmele de umezeala se aduna in aceste "fixari" de cauciuc)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări