Vizitator Claudia Ciorei Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 As dori sa antreb despre un modul banuiesc ca este din ups sau invertor am scris ce scrie pe el si diferite componente si nu am gasit nimic?,are 2xirfp 150 pe o parte ,2xirfp150 pe cealalta + altii tranzistori,daca poate cineva sa ma ajute cu o schema cum se leaga,am transformatoare din ups.Si cel de al doilea este un ups apc 650 tot aceasi antrebare un manual tehnic sau cum sa leg transformatorul la modul ?.multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Claudia Ciorei Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 As dori sa antreb despre un modul banuiesc ca este din ups sau invertor am scris ce scrie pe el si diferite componente si nu am gasit nimic?,are 2xirfp 150 pe o parte ,2xirfp150 pe cealalta + altii tranzistori,daca poate cineva sa ma ajute cu o schema cum se leaga,am transformatoare din ups.Si cel de al doilea este un ups apc 650 tot aceasi antrebare un manual tehnic sau cum sa leg transformatorul la modul ?.multumesc. Nimeni nimic? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Ce integrate ai pe-acolo? Link spre comentariu
Vizitator Claudia Ciorei Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Ce integrate ai pe-acolo? 2xuc3842an ,1xuc3525an,1xka3845a ,tranzistorii k1531,u30100,gt15q101.irfp1502x4 ,cam astia sunt totii.,am cautat si nu am gasit nimic ,si nici dupa ce scrie pe placa. GT15Q101 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum