leoncris Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 (editat) Defect in ... mainboard. (BN41-00813B-MP1.0) Lasa memoriile'n pace. Editat Octombrie 11, 2015 de leoncris Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 sursa este buna,...in prima postare am mentionat ca am inlocuit Mainul si a fost OK. multumesc pt. ideia cu mufele. Menționarea respectivă nu a apărut în această postare și nu pot întrezări alte postări ale solicitantului care se referă la același aparat! Acuma, așa cum au spus colegii mai sus, în prima probă trebuie să înlocuiți memoria IC1803 cu una pusă la FF și să așteptați circa 30 de secunde până o încarcă procesorul. După această probă mai discutăm. Link spre comentariu
george2014 Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Menționarea respectivă nu a apărut în această postare și nu pot întrezări alte postări ale solicitantului care se referă la același aparat! Acuma, așa cum au spus colegii mai sus, în prima probă trebuie să înlocuiți memoria IC1803 cu una pusă la FF și să așteptați circa 30 de secunde până o încarcă procesorul. După această probă mai discutăm. mii de scuze,.!!! dl-le ovidiuiosif,,mentionarea a fost in alta postare,..eu am gresit,,,am sa incerc si varianta cu FF. multumesc mult pt. ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum