cipri_mury Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 (editat) Imi place cum arata.De prin ce ani sunt?Caci la cea din dreapta se observa si din ce (fosta) tara provine. Editat Februarie 11, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 Statronul cam 1980 dupa cum am gasit pe net.Are vreo 30kG sursa serioasa.Cealalta nu stiu anul fabricatiei.Este mai interesant facuta cu doua trafuri. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 In comunismul anilor 80 am lucrat cu ele, deaceea sunt un "nostalgic" incorigibil.take a screenshottake a screenshottake a screenshottake a screenshot Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Sursa imi place.Ce as vrea sa am una. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) @alcon Cu exceptia sursei din prima poza celelalte aparate la cum arata,parca n-as zice ca sunt din anii 80 ci mai din vremurile actuale. Editat Februarie 12, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 @alcon Cu exceptia sursei din prima poza celelalte aparate la cum arata,parca n-as zice ca sunt din anii 80 ci mai din vremurile actuale. Nu!!!!Primele trei aparate sunt din anii70, iar al patrulea din luna mai, anul1980.Am lucrat cu ele din 1986 pana in 1997. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Si acum sunt piese de muzeu? Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Sursa imi place.Ce as vrea sa am una. Sunt sigur ca tu le-ai fi intretinut asa cum trebuie, nu le-ai fi schimbat butoanele originale cu unele de pick-up sau masina de spalat, cum se vede in exemplele de mai jos: take a screenshot take a screenshot Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 In 1986 primul lucru care mi-a atras atentia la aceasta punte RLC a fost pozitia afisajului, ceva avangardist, ca genericul de inceput al filmelor din seria Star Wars.Multi colegi de atelier (oameni simpli din popor), n-au sesizat acest aspect, si cand le-am spus sa priveasca mai cu atentie afisajul, au exclamat: "Da, băăă, ce chestie..."take a screenshottake a screenshot Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Eram copil de gradinita in anul 1986 iar acum parca raman surprins cand aflu ca la acea vreme se gasea asa ceva in Romania.Dar nu cred ca avea prea multa lume daca colegii dvs. s-au mirat cand au vazut respectivele aparate. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Probabil ai fost infectat cu legende... Chiar daca nu se gaseau pe toate drumurile,sa stii ca in 86 trecusem si noi deja de abac...aveam scule autohtone destul de destepte,care mai mesteca si in zilele noastre,chiar daca nu erau tot cu staif ca cele din afara,facute in fabrici cu traditie de zeci de ani,si care binenteles de multe ori erau net superioare celor de la noi. Uite doar un amarat de exemplu,fara a avea pretentia ca e singurul Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Totusi aparatele acelea cu afisaj digital postate de catre @alcon au un aspect capitalist dupa parerea mea si de aceea am ramas oleaca surprins cand am aflat ca se gaseau la noi inainte de revolutie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Pai tocmai de asta am si postat...ce credeai ca inainte de 89 ne jucam in pamant si faceam oale si strachini?Chiar daca nu multi(dar oricum mai multi decat in zilele noastre),am avut ingineri de exceptie,formati in laboratoare echipate cu astfel de scule. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Chiar daca nu multi,am avut ingineri de exceptie,formati in laboratoare echipate cu astfel de scule. Putin off topic.Pai nu stiu daca in ziua de astazi institutele tehnice din Romania mai scot ingineri atat de buni cum scoteau atunci caci din cate am auzit pe vremea aceea era mult mai greu decat in ziua de astazi.Cred ca orice facultate era mai grea la acea vreme dar nu comparam invatamantul tehnic cu cel umanist de exemplu.Deci vreau sa spun ca ingineria este inginerie si nu oricine face fata acolo indiferent ca vorbim despre electronica sau alte domenii. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2016 Corect ce spui de facultate.Ingineria nu-i usoara.Restul se tocesc astea nu .Daca nu pricepi degeaba tocesti.Legat de aparate va pun eu azi sau maine o poza cu un aparat cred din 1952 de care ma bucur ca a ajuns la mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum