flomar60 Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 (editat) Pai, 'bobina aia' nu poate fi influentata decat de un camp elctromagnetic variabil!....Ea habar-n-are ca prin conductor circula c.c , si nu ofera nimic la borne in cazul c.c....pentru c.c , asa cum zice colegul UDAR se foloseste alt sistem de sesizare a prezentei c.c. in speta senzor Hall.... EDIT. Am vrut sa zic bucla aia... Editat Decembrie 13, 2015 de flomar60 Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 ... uitasem de senzorii Hall! presupun că se folosesc de prin anii 30, nu? Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Eu propun sa ramanem la postarea de AMC-uri in acest topic. Cei interesati pot face un topic separat despre functionarea clampmetrelor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Cata vreme nu am oprit cu nimic postarea de AMC-uri,consider ca dintr-o astfel de discutie nu e decat de invatat... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Noua la job ne-a mai crescut un din asta: http://www.hameg.com/0.722.0.html Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Banuiesc ca a costat ,,ceva,, Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Cam 100 de milioane in bani vechi ca sa para mai mult! Si sincer sa fiu asta e ieftin! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Da asa este.Greu sa dea un particular atat . Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 6. Termometru Fluke 51 II Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Aparate de masura pe care NU le-am putut lasa astazi in targ Editat Ianuarie 10, 2016 de djvas Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Uitati ce am primit eu de ziua mea din partea sotiei.5 aparate.Mai sunt doua dar o sursa este in Cluj sa vad cand ma duc eu sa o aduc sau cand gasesc vreun amic sa mi-o aduca acasa si un aparat care vine din Belgia. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Este clar ca aveti o sotie care va iubeste si va respecta foarte mult daca va face asemenea cadouri. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 E ,,reciproaca,, treaba.Termenul l-am pus in paranteza fiindca si acum dupa vreo 20 de ani de cand l-am auzit ma amuz de el. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Cu toata stima pe care v - o port , d - le Dan Cod ... eu as incepe sa ma gandesc la o asigurare ... e pacat de asemenea valori , " la o adica " ! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Am primit si eu cadou o troaca care pentru virsta lui este foarte OK atit ca aspect cit si ca functionare -fara probleme la comutatoare sau potentiometri. Si a avut si un proprietar de marca! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum