MifTy Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 ... io propun un ban userilor dan cod şi doru3160!!! :wretrenu de alta, da' e stresant rău să te uiţi la poze, şi să ştii că ai şanse mai mici decât are gheaţa să rămână întreagă pe Soare, să ai şi tu măcar un sfert din "minunelele" alea! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Nu stiu la altii cum e,insa daca n-as avea cat de cat un spatiu unde sa-mi tin troacele,in casa in mod sigur n-as avea loc.Chiar voiam sa-l iau la intrebari pe PINTI de unde naiba o cunoaste pe nevasta-mea,de o citeaza asa exact Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 nu de alta, da' e stresant rău să te uiţi la poze, şi să ştii că ai şanse mai mici decât are gheaţa să rămână întreagă pe Soare, să ai şi tu măcar un sfert din "minunelele" alea! Cu asta nu sunt de acord . Daca iti doresti cu adevarat le poti strange in timp. E plin ebay-ul de aparate de masura SH, unele aproape "moka" , nu mai zic ca un drum frecvent prin targuri ajuata enorm. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Unde pe ebay si sa trimita in tara?Eu de ex astept din Belgia noroc ca mi-e fratele acolo un aparat care a costat 15 euro si transportul pana la el 19 euro.Plus TVA la ambele.In tara vad cum il va trimite si cat va costa.Cat am dat pe tot ce am nu stiu si cred ca e greu de calculat.In 95 am dat 2500 de franci elvetieni pe un osciloscop,un generator de mira tv,doua pistoale de lipit weller,si ceva maruntisuri.Dar e infim fata de ce am acum Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Statii de lipit. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Unde pe ebay si sa trimita in tara?Eu de ex astept din Belgia noroc ca mi-e fratele acolo un aparat care a costat 15 euro si transportul pana la el 19 euro.Plus TVA la ambele.In tara vad cum il va trimite si cat va costa. Sunt foarte multi pe ebay care trimit in tara. Si preturile nu sunt chiar asha de mari. De ex cand cautam 34401 in Germania pretul de transport era intre 30 -50 euro. Mai greu este din US , acolo din pacate pretul transportului de multe ori poate depasi pretul de achizitie al aparatului. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Cu asta nu sunt de acord . Daca iti doresti cu adevarat le poti strange in timp. E plin ebay-ul de aparate de masura SH, unele aproape "moka" , nu mai zic ca un drum frecvent prin targuri ajuata enorm. poate în Bucureşti, că în Constanţa...doru, n-am uitat de osciloscopul ăla, periodic, dau cu ochii de el, şi mă gândesc de unde scot un transformator pentru el...de n-ar fi înfăşurarea de ţ kV, şi n-aş şti că deflexia electrostatică e sensibilă rău la surse în comutaţie, aş rezolva-o...asta, şi "controalele"... ştiţi mai bine ca mine că un buton de pe panoul frontal e prelungit de un ax până... unde trebuie, dar nu mai aproape de 20 de cm!!! :rade:s-ar putea să rezolv partea asta cu relee, dar mă întreb dacă ar mai încape toate plăcile înăuntru! :rade:cât priveşte căinările de neveste, welcome in the club!chit că n-am mare brânză (3 830, un pistol de lipit funcţional, 2 letcoane care funcţionează în funcţie de fazele lunii, şi o sursă liliputană), tot i se par prea multe, şi tot "n-are loc de ele"! Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 ... ştiţi mai bine ca mine că un buton de pe panoul frontal e prelungit de un ax până... unde trebuie, dar nu mai aproape de 20 de cm!!! Incercati metoda asta:http://www.elforum.info/topic/101561-util-prelungirea-axului-unui-potentiometru/?do=findComment&comment=1142806...poate merge... Scuze de off! Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Sa revigoram un pic acest topic 4. Clampmetrele din dotare Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Super.Si mie imi lipseste un clampmetru.As vrea sa stie si AC si CC Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Pai nu e greu de " adoptat " unul ... Atentie , marea majoritate au comportament cel putin oribil in C.C. - chiar daca " scrie " ca masoara . Pot detalia ... Editat Decembrie 7, 2015 de gauss Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Numai sa gasesc ceva pe plac.Nu imi trebuie zilnic ,foarte rar folosesc asa ceva.Probabil ca ceva Fluke ar fi ok. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Da ... si TRUE RMS . Eu mai am LEM , si METRIX ( Chauvin Arnoux ) . N - am avut de ales ... " sudura " trebuia probata ( si reparata ... ) . P .S . - merge si " cleste " separat , cu iesire multimetru sau osciloscop . Unele merg pana in suta de kilohertzi ... Editat Decembrie 7, 2015 de gauss Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Eu il am pe acesta:http://www.amazon.com/UT204-True-RMS-Auto-ranging-Clamp-Meter/dp/B005G4VKFY ...si sunt f. multumit de el relativ la banii dati... Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Pai nu e greu de " adoptat " unul ... Atentie , marea majoritate au comportament cel putin oribil in C.C. - chiar daca " scrie " ca masoara . Pot detalia ... Ar fi interesant sa ne dati mai multe detalii despre asta. Clampmetrul de CC il folosesc foarte rar. De fapt am avut un proiect care implica curenti mari din acumulatoare si asha m-am ales cu UNIT-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum