Vizitator ramiro Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Buna ziua.Am si eu un cleste ampermetric sefram si imi indica eronat tensiunea.mai exact la o tens de 230v indica 163v.unde il pot duce la o reparatie in bucuresti?Multumesc Link spre comentariu
SKGXG Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Buna seara ! Va rog, daca are cineva,schita cu dispunerea placutelor de contact pe un comutator de DT 9208. va rog! Multumesc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 pune o poza cu el ca sint mai multe si difera Link spre comentariu
SKGXG Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Asa arata aparatul. Link spre comentariu
addytzu_123 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Asa arata contactele. Link spre comentariu
SKGXG Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Addytzu-123 iti multumesc, dar asa arata la DT 9205A, , am gasit pe net schema lui DT9208A dar fara sa specifice si contactele respective! La DT9205 se dau si contactele exact cum zici! Ai un astfel de aparatDT9208 functional si l-ai desfacut pentru poza? Link spre comentariu
addytzu_123 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Cu placere, imaginea nu este de pe net, am desfacut aparatul (defect) pentru a fotografia contactele. Este identic cu cel din poza ta. Link spre comentariu
addytzu_123 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Revin, de fapt carcasa este identica, pcb-urile vad ca sunt diferite. Cred insa ca au contactele la fel. Link spre comentariu
SKGXG Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Mai are altcineva alte informatii?? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Mai are altcineva alte informatii?? am si eu 2 buc unul este cu contactele la fel ca la colegu addytzu 123 , si unul difera dar si placa difera , eu zic sa incerci asa ca la colegu , vedeti pozele Revin, de fapt carcasa este identica, pcb-urile vad ca sunt diferite. Cred insa ca au contactele la fel. colegu vad ca ai o sursa pune o poza te rog cu sursa multumesc Link spre comentariu
SKGXG Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Va multumesc la amandoi, pentruca a-ti avut dreptate! Contactele sunt cum mi-a aratat Addytzu! Am gasit aparatul pe net cu aceasta configuratie a contactelor! Din pacate nu functioneaza! Se aprind la rotirea comutatorului pret de o zecime de secunda doar cate 2 puncte zecimale odata, dar fara sa se aprinda vre-o cifra sau segment de cifra...Asta m-a facut sa cred ca nu sunt contactele cum trebuie,dar sunt,si deci defectiunea e in alta parte! Daca cineva mai are alta sugestie, sunt receptiv! Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator CristiST Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Ma poate ajuta cineva cu o reparatie la un Hameg HM605? M-a batut de cateva ori gandul sa imi bag nasul in el insa mi-e cam frica sa nu il dereglez mai ales ca nu am un alt osciloscop pentru a-l regla sau compara rezultatele. Am un semnal triunghiular permanent pe ambele canale, cu amplitudini diferite pe cele doua canale dar constante in toate gamele de tensiuni. Toate celelalte functii par a fi ok, Multumesc mult pentru orice sugestie. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Daca modifici baza de timp se modifica si frecventa semnalului triunghiular ? Si e triunghi sau e rampa ? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Ma poate ajuta cineva cu o reparatie la un Hameg HM605? M-a batut de cateva ori gandul sa imi bag nasul in el insa mi-e cam frica sa nu il dereglez mai ales ca nu am un alt osciloscop pentru a-l regla sau compara rezultatele. Am un semnal triunghiular permanent pe ambele canale, cu amplitudini diferite pe cele doua canale dar constante in toate gamele de tensiuni. Toate celelalte functii par a fi ok, Multumesc mult pentru orice sugestie. Locatie?!? Link spre comentariu
Vizitator CristiST Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Semnalul este triunghiular, iar la modificarea bazei de timp nu se modifica frecventa. Pentru sesebe - locatia este in Chiajna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum