Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bazait enervant amplificator IC la conectare sursa semnal la incarcator

th3-razor

Postări Recomandate

Eh pai acuma pot spune ca am ce incerca.Mi-ati explicat exact ce si ce se intampla la inserierea rezistentei.Nu e musai vorba de alta tableta ca am incercat 2,3 tablete si am incercat si cateva smartphone-uri si la fel aceeasi chestie se intampla..Legat de filtrul pe alimentare ceva sfaturi sa fie cat mai bun ?? nu am decat o simpla bobina de ferita+condul pe intrarea amplifului de 2200uf + un c de 104 intre bornele condului adica intre + si masa

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• th3-razor

9

• one

3

• validae

3

• George

2

Top autori în acest subiect

Mai bine renunta la ideea cu tableta si foloseste si tu un echipament dedicat pt audio nu o jucarie multifunctionala care stie si audio.

Nu o sa scoti calitate din asa ceva.

Cind te doare capul (sau altceva) le intrebi pe babele din fata blocului ce medicamente sa iei, sau te duci la un doctor?

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Cred că e mai simplu totuși să faci un stabilizator liniar cu LM7805 și un radiator care să disipe circa 3W fără să se încingă......stabilizatorul nu-i musai să stea înfipt cu radiatorul lui în mufa de brichetă, poți să-l montezi undeva mai discret sub bord.Dar așa vei scăpa garantat de zgomotul de comutație...

Link spre comentariu

Nu stiu cati dintre dumneavoastra au avut curiozitatea sa dea o cautare pe google sa vada cum arata schema/constructia interna a unui incarcator de telefon/tableta de la bricheta masinii? https://www.google.ro/search?q=car+lighter+charger+schematic&espv=2&biw=1920&bih=1017&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI3bfHsMGryAIVAX4aCh0YZgKg#

Eu zic sa incerci prima data inserierea unei rezistente de vreo 47 ohmi pe minusul de semnal. Nu e costisitor si nici nu costa mult. Valoarea acelei rezistente nu e batuta in cuie. In functie de rezulatate, valoarea rezistentei mai poate fi scazuta sau crescuta. 

Link spre comentariu

Ba da, fix incarcatorul tabletei este problema: este in comutatie. Inlocuieste, de proba, incarcatorul original cu un incatcator facut cu un stabilizator liniar, gen 7805, la minim 1A si cu un mare radiator. Si vei vedea diferenta.

Ce tot insistati cu detalii din astea tehnice, e clar ca omul nu se pricepe sa construiasca nimic, el vrea doar o solutie care se gaseste gata de cumparat. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări