Playradiohit Romania Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 (editat) Nu-l mai speriaţi, dacă miroase a ars, e posibil să fie trafo mic de st-by, mai ales că nu are figurată nici o siguranţă în schemă, nici măcar una termică în primar. O greşeală de proiectare. La înlocuire ar fi bine să se pună unul cu primarul la 240V, sînt mai rare dar faţă de cele la 220V merg mai reci. Asre o siguranta la intrarea tensiuni inainte de traf si una dupa taf pe placa cu releul si traful T902 acel mic sigurantele sunt ok le-am verificat Amplificatorul are o priza pe spate pentru a se cupla si diferite module (CD, tuner) nici aia nu are tensiune am verificat cu un alt aparat (CD Player) Cineva mia spus ca sar putea sa nu functioneze sursa se st-by care .aceasta asigura 5v pentru procesor din circuitul format din transformatorul T902 Editat Octombrie 5, 2015 de Playradiohit Romania Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Asre o siguranta la intrarea tensiuni inainte de traf si una dupa taf pe placa cu releul si traful T902 acel mic sigurantele sunt ok le-am verificat Amplificatorul are o priza pe spate pentru a se cupla si diferite module (CD, tuner) nici aia nu are tensiune am verificat cu un alt aparat (CD Player) Cineva mia spus ca sar putea sa nu functioneze sursa se st-by care .aceasta asigura 5v pentru procesor din circuitul format din transformatorul T902 gata , acum daca si cind te hotarasti sa-l duci la reparat stii ce sa-i spui meseriasului , poate nu se pricepe si ii spui exact ce are de facut !!!! Link spre comentariu
larbaloo Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 (editat) masoara iesirea de la traful mic. daca nu scoate tensiune el este una din probleme sau singura , tine cont de sfatul lui Zal. pe priza exterioara nu ai tensiune daca nu face click releul de langa traful mic. Pe mine m-ai dat pe spate felul cum ai verificat priza de pe spatele aparatului! Acel "cineva" s-ar putea sa aiba dreptate. Editat Octombrie 10, 2015 de larbaloo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum