Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Sony defect

Playradiohit Romania

Postări Recomandate

Nu-l mai speriaţi, dacă miroase a ars, e posibil să fie trafo mic de st-by, mai ales că nu are figurată nici o siguranţă în schemă, nici măcar una termică în primar. O greşeală de proiectare. La înlocuire ar fi bine să se pună unul cu primarul la 240V, sînt mai rare dar faţă de cele la 220V merg mai reci.

Asre o siguranta la intrarea tensiuni inainte de traf si una dupa taf pe placa cu releul si traful T902 acel mic sigurantele sunt ok le-am verificat

Amplificatorul are o priza pe spate pentru a se cupla si diferite module (CD, tuner) nici aia nu are tensiune am verificat cu un alt aparat (CD Player)

Cineva mia spus ca sar putea sa nu functioneze  sursa se st-by care .aceasta asigura 5v pentru procesor din circuitul format din transformatorul T902

Editat de Playradiohit Romania
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Playradiohit Romania

7

• FLORIN IORDACHE

3

• zal

2

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

Asre o siguranta la intrarea tensiuni inainte de traf si una dupa taf pe placa cu releul si traful T902 acel mic sigurantele sunt ok le-am verificat

Amplificatorul are o priza pe spate pentru a se cupla si diferite module (CD, tuner) nici aia nu are tensiune am verificat cu un alt aparat (CD Player)

Cineva mia spus ca sar putea sa nu functioneze  sursa se st-by care .aceasta asigura 5v pentru procesor din circuitul format din transformatorul T902

gata , acum daca si cind te hotarasti sa-l duci la reparat stii ce sa-i spui meseriasului , poate nu se pricepe si ii spui exact ce are de facut !!!! :rade:

Link spre comentariu

masoara iesirea de la traful mic.

daca nu scoate tensiune  el este una din probleme sau singura , tine cont de sfatul lui Zal.

pe priza exterioara nu ai tensiune daca nu face click releul de langa traful mic.

Pe mine m-ai dat pe spate felul  cum ai verificat priza de pe spatele aparatului! 

Acel "cineva" s-ar putea sa aiba dreptate.

Editat de larbaloo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări