Vizitator Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 (editat) ai codul in fata poti sa-l compilezi sa vezi daca nu am facut ceva bine. daca la tine nu sare atunci inseamna ca o fi ceva la compilare. mi s-a mai intamplat sa fie busit compilatorul, sau ceva legat de fisierele din %temp%. dupa golirea lui %temp% se normaliza. nu stiu daca acum era asa sau nu. stiu despre jtag , nu am zis ca nu exista. am spus ca nu poti. imi cer scuze daca totusi tu poti. eu unul nu pot. in fine, o buna remarca, dar raman la ideea sa ramana codul asa cum e; daca chiar se doreste se poate sterge linia 100 si 105 si gata. Editat August 6, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
svsu Postat Aprilie 25, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Ma gandeam ca, intre timp, avand in vedere alarmarea publica a populatiei cu sirene, ati inteles care a fost scopul topicului. Dovada vie este ca, la mine, sirenele, mai nou, au si aceasta automatizare legata de timpii exacti ai tipurilor de alarmare. Multumesc frumos, tuturor! Link spre comentariu
svsu Postat Martie 17, 2018 Autor Partajează Postat Martie 17, 2018 Iata rezultatul final: Link spre comentariu
Peter Gyorfi Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Buna, am incercat aplicatia si nu functioneaza corect, au mai existat ceva modificari in fisierul hex postat? Link spre comentariu
DarkAvenger Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Ce nu functioneaza corect? Link spre comentariu
Peter Gyorfi Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 La oricare dintre butoanele apasate realizeaza aceeasi secventa de 4 secunde iar la Reset se aprind toate LED-urile. Am sa incerc sa scriu hex.-ul inca odata. Link spre comentariu
Peter Gyorfi Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 On 9/11/2018 at 12:05 AM, Peter Gyorfi said: La oricare dintre butoanele apasate realizeaza aceeasi secventa de 4 secunde iar la Reset se aprind toate LED-urile. Am sa incerc sa scriu hex.-ul inca odata. Da, a fost eroare de scriere, functineaza perfect! Link spre comentariu
svsu Postat Octombrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2018 Bine ca ati reusit! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum