Nostalgic Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Am in lucru acest tv ,cu TDA9361, STV9302, ....vreau sa clarific o problema,...STV9302 nu contine generatorul de rampa, primeste semnal rampa pozitiv si negativ din TDA9361.Sa pot depista defectiunea am fost nevoit sa decuplez alimentarea stv9302 dinspre traf linii.Finalul linii functioneaza corect ,apare dunga de cadre,sunet,imagine exista,dar la pinii 21 si 22 TDA9361 nu am semnal de rampa ,si tensiuni continuie de nivel foarte mic. Aparitia rampei la pinii 21 si 22 este conditionat de alte circuite?Sa fie tda-ul defect? Multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Asta'i tot ala din ... 2014 ? http://www.elforum.info/topic/90241-tvc-bluetech-ch-px20045/ Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Nu-i tot acela ,dar iata ca n-am mai gasit topicul respectiv si am facut altul, scuze.Numai atit vreau sa clarific, daca generarea rampei e conditionata de alte informatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum