Jacobs Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Recent am inlocuit lampa incandescenta dintr-o camera cu una fluorescenta. Problema este urmatoarea: cand circuitul este inchis lampa lumineaza , nu are nici o problema. Cand deschid circuitul lampa in loc sa se stinga , se aprinde si se stinge pulsand asa intermitent. Am montat lampa in alta camera si nu are nici o problema, insa aici da. Care sa fie oare problema? Am vreo scurgere de curent? Sau se comporta intrerupatorul ca un condensator? Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Salut, Daca becul cu care ai inlocuit este din cel economic cu electronica incorporata, atunci daca ai intrerupator cu martor luminos (LED sau descarcare in gaz) curentul ce trece prin acel martor luminos este suficient sa amorseze circuitul electronic din becul economic si sa ai fenomenul pe care l-ai prezentat. Ar trebui sa inlocuiesti in acest caz intrerupatorul cu unul fara martor luminos si lampa se va stinge fara a mai "fila". Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 sau sa scoti ledul din intrerupator Link spre comentariu
Jacobs Postat Octombrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Am rezolvat prin scoaterea ledul din interiorul intrerupatorului. Multumesc de ajutor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum