Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer activ !

Vizitator Florin Cornel Dinu

Postări Recomandate

Salutare, am si eu nevoie de niste sfaturi, pareri pentru un subwoofer activ, am receiver pioneer vsx 424-k si boxe taga harmony tav 606f... bugetul este in jur de 1500 lei...locuiesc la curte deci nu se pune problema de vecini. Multumesc anticipat de raspunsuri.

Editat de Florin Cornel Dinu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Crisan

1

• walldemar

1

• player4

1

• tomalex

1

Top autori în acest subiect

Daca ai opta pt ceva DIY, ti-ar iesi ceva destul de decent in banii astia. Daca nu, poti merge pe ceva de la aceeasi firma cu boxele (Taga Harmony TSW-200) sau poti cauta ceva pe piata SH, dintre modelele apreciate.

Editat de player4
Link spre comentariu

Ma tenteaza sa imi fac eu subwoofer dar nu ma pricep... sunt prea multe de luat in calcul(cel putin din ce am citit si eu pe net) cutia acustica nu se face la ochi si sunt formule,  calcule,,,etc. Asa ca prefer sa imi iau unul nou, gata facut . ma tenteaza Taga Harmony TSW-200)  dar nu am unde sa il ascult, nu l-am gasit prin nici un magazin in Bucuresti decat online...

Editat de Florin Cornel Dinu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări