Vizitator Florin Cornel Dinu Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 (editat) Salutare, am si eu nevoie de niste sfaturi, pareri pentru un subwoofer activ, am receiver pioneer vsx 424-k si boxe taga harmony tav 606f... bugetul este in jur de 1500 lei...locuiesc la curte deci nu se pune problema de vecini. Multumesc anticipat de raspunsuri. Editat Octombrie 3, 2015 de Florin Cornel Dinu Link spre comentariu
walldemar Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 ZX1 de la EV cu dif. de 12" si frecv. minima 42Hz sau VQ1500D de la Behr. cu dif de 15" si frecv. minima 40Hz.Depasesti bugetul propus cu 100 si ceva de lei. Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 (editat) Daca ai opta pt ceva DIY, ti-ar iesi ceva destul de decent in banii astia. Daca nu, poti merge pe ceva de la aceeasi firma cu boxele (Taga Harmony TSW-200) sau poti cauta ceva pe piata SH, dintre modelele apreciate. Editat Octombrie 4, 2015 de player4 Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Eu mi-am facut un sub: http://www.elforum.info/topic/89479-subwoofer-cu-beyma-12br70/page-2 Nu suna rau si indraznesc sa spun ca suna chiar bine. Nu-l folosesc la ascultat muzica ci doar la filme. Spor, Mircea. Link spre comentariu
tomalex Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Scanspeak 30W/4558T cu un MONACOR SAM-200D sau cauti alt amplif, iti iese pe la 1500 lei, cutia o faci tu si ai un subwoofer adevarat, difuzorul ala avand fs sub 20hz Link spre comentariu
Vizitator Florin Cornel Dinu Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Ma tenteaza sa imi fac eu subwoofer dar nu ma pricep... sunt prea multe de luat in calcul(cel putin din ce am citit si eu pe net) cutia acustica nu se face la ochi si sunt formule, calcule,,,etc. Asa ca prefer sa imi iau unul nou, gata facut . ma tenteaza Taga Harmony TSW-200) dar nu am unde sa il ascult, nu l-am gasit prin nici un magazin in Bucuresti decat online... Editat Octombrie 7, 2015 de Florin Cornel Dinu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum