Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent B772 ?

Postări Recomandate

mai  nene ...iar  ai  trintit  cu  mucii in  fasole  si  nu  o  data ,  ci  chiar  de  doua ori .  postezi  doar  ca  sa  te  afli  in  treaba  si  sa  faci  rang  mare  pe  elforum  sau  ce  faci  aici ?  in  primul  rind ,  omul  nostru  a  spus  destul  de  clar ...

Este din plastic si arata ca un BC 172.. etc.

matale  stii  cum  arata  un  bc172  ,  sau  trebuie  sa-ti  fac  o  schema  cu  sageti  ?  capsula  aceea  se  numeste  to-92 ,  daca  nu  stiai  ,  si  n-are  nici  o  gara  cu  capsula   sot89  propusa  ABSOLUT  GRESIT  in  link .  unde  mai  pui  ca  tranzistorul  din  link   nu  s-a  gasit   si  nu  se  gaseste  nicaieri  in  rsr  ?  unde  mai  pui  ca  tranzistorul  din  link  este  mai  prost  decit  originalul  dpv  al  puterii  pd max ,  adica  0,5w  in  loc  de  0,75w  cit  are  originalul ?   si ,  ce  sa  vezi ,  colac  peste  pupaza  ,  omul  nostru  a  intrebat  de  un  echivalent ,  nicidecum  de  un  pdf ...

in  fine ,  raspunsul  corect  este  urmatorul ...

tranzistorul  original  are  codul  complet  si  corect  HB772  si  se  fabrica  de  catre  firma  HUASHAN  china ,  in  3  variante  constructive ...anume  cu  terminatiile  se ,  sp  sau  sq .  avind  in  vedere  parametrii  sai   si / pnp / 30v / 3a / 0,75w  ,  probabilitatea  de  a  gasi  fizic  in  rsr  un  echivalent  in  aceeasi  capsula  to92  ,  care  sa  tina  3  amperi  este  extrem  de  mica   ,  deci  ,  eu  personal  recomand   un  echivalent  in  capsula  de  bd139  ,  anume  2sb772 ,  fabricat  de  nec  japonia ,  care  satisface  toate  cerintele  si  se  mai  si  gaseste  fizic  pe  la  noi ... :rzb

Link spre comentariu

mai  nene ...iar  ai  trintit  cu  mucii in  fasole  si  nu  o  data ,  ci  chiar  de  doua ori .  postezi  doar  ca  sa  te  afli  in  treaba  si  sa  faci  rang  mare  pe  elforum  sau  ce  faci  aici ?  in  primul  rind ,  omul  nostru  a  spus  destul  de  clar ...

eu am vrut sai arat ca B772 nu arata ca un bc172 si am dreptate uitate la pdf si nu mai interveniti aiuria

Link spre comentariu

Iartă-mă , că ai greșit cu tranzistorul , nu-i bai . Dar cum poți să-i spui că nu arată ca un BC172 când omul are tranzistorul în față ???

Am un tranzistor ars,scrie pe el:B772.

Este din plastic si arata ca un BC 172.. etc

Și uită-te tu în data sheet http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/335190/HUASHAN/HB772S.html

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Iartă-mă , că ai greșit cu tranzistorul , nu-i bai . Dar cum poți să-i spui că nu arată ca un BC172 când omul are tranzistorul în față ???

Am un tranzistor ars,scrie pe el:B772.

Este din plastic si arata ca un BC 172.. etc

Și uită-te tu în data sheet http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/335190/HUASHAN/HB772S.html

nu mai vorbi prostii ca daca spunea ca este un B772S era alceva uite pdf-ul si lamurestete singur PDF]

B772S - SeCoS

si uite si B772 cum arata [PDF]PNP Silicon Epitaxial Planar Transistor B772 

Link spre comentariu

Omule , nu ți-a cerut nimeni să-ți justifici eroarea - n-are importanță , toți greșim . 

Dar tu îl faci mincinos sau nebun pe omul ăla care a postat aici ! Poate că scrie S la coadă pe tranzistorul lui , poate că nu scrie . Dar trebuie să-l crezi că arată așa cum a zis !

Uite aici , dacă vrei fără S !

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/138817/JIANGSU/B772.html

Și cu asta mă retrag , îmi pare rău că am intervenit . Poate că OP va pune o poză.

Editat de UDAR
Link spre comentariu

eu am vrut sai arat ca B772 nu arata ca un bc172 si am dreptate uitate la pdf si nu mai interveniti aiuria

doua  vorbe , trei prostii ...deh ,  ce  sa-i  faci ...  desteptul ,  daca  nu  este  si  fudul ,  parca  nu  este  destept  destul . 

ps ...a  se  citi / intelege  proverbul  corect .  tot  el  greseste  si  tot  el  e  cu  gura  mare ... :rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări