vikingul38 Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 (editat) Posed un radiocasetofon auto de pe un auto FORD respectiv RADIO TRAFFIC 3000 Nu solicit codul de deblocare (pe care il am) - daca se poate schema electrica.... Mai pe larg...deoarece partea de casetofon se defectase am scos-o - a ramas partea electronica ,, pe fund'' si fiind loc destul am introdus in carcasa un traf cu o punte redresoare si un condensator de filtraj de 3300 micro (o fi mic???).. Dupa toate acestea radio functioneaza foarte bine - are 2 iesiri ...BUN Mai departe intentionez sa introduc in carcasa un modulator FM cu stick si iesirea s-o conectez pe placa electronica - dupa preamplificare.... Aici e problema ca nu stiu unde sa conectez iesirea din modulator...am incercat cu rezistente pe preamplificare (dupa capul magnetic)insa nu e bine.... Problema cu trecerea de pe RADIO pe TAPE am rezolvat-o existand o pamblica cu 6 fire dintre care 2 alimenteaza motorul casului 2 la un comutator pt trecerea pe TAPE si 2 la un comutator pt alimentarea motorului (le voi folosi pt alimentarea acelui modulator). Din pacate imi trebuie schema radioului auto..... multumesc... Editat Septembrie 30, 2015 de vikingul38 Link spre comentariu
vikingul38 Postat Octombrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Nici o vizualizare in 24 ore.????!!!! Nu ne grabim.......!!!!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Nici o vizualizare in 24 ore.????!!!! Nu ne grabim.......!!!!! vizualizari au fost doar cu schema este mai greu de gasit Link spre comentariu
dorian 70 Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Aşa cred şi eu că ar fi mai greu cu schema. Poate ar trebui luat de la coada, invers cum curge semnalul şi mers oleacă înapoi pe fir. Ce integrat are ca final audio ? Reglajul volumului se face analogic cu potenţiometru sau digital ? Un mic generator de semnal audio, de 1kHz să zicem, cu care să se injecteze semnal în diferite puncte ale montajului, nu ar ajuta ? întreb şi eu... Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Pe procesoru audio trebuie sa te conectezi Link spre comentariu
vikingul38 Postat Octombrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2015 o sa caut ce procesoare audio si finali are.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum