Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio auto TRAFFIC 3000

Postări Recomandate

Posed un radiocasetofon auto de pe un auto FORD respectiv RADIO TRAFFIC 3000

Nu solicit codul de deblocare (pe care il am) - daca se poate schema electrica....

Mai pe larg...deoarece partea de casetofon se defectase am scos-o - a ramas partea electronica ,, pe fund'' si fiind loc destul am introdus in carcasa un traf cu o punte redresoare  si un condensator de filtraj de 3300 micro (o fi mic???).. Dupa toate acestea radio functioneaza foarte bine - are 2 iesiri ...BUN

Mai departe intentionez sa introduc in carcasa un modulator FM cu stick  si iesirea s-o conectez pe placa electronica - dupa preamplificare....

Aici e problema ca nu stiu unde sa conectez iesirea din modulator...am incercat cu rezistente pe preamplificare (dupa capul magnetic)insa nu e bine....

Problema cu trecerea de pe RADIO pe TAPE am rezolvat-o existand o pamblica cu 6 fire dintre care 2 alimenteaza motorul casului 2 la un comutator pt trecerea pe TAPE si 2 la un comutator pt alimentarea motorului (le voi folosi pt alimentarea acelui modulator).

Din pacate imi trebuie schema radioului auto.....

multumesc...

Editat de vikingul38
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

3

• dorian 70

1

• dan cod

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Aşa cred şi eu că ar fi mai greu cu schema.

Poate ar trebui luat de la coada, invers cum curge semnalul şi mers oleacă înapoi pe fir.

Ce integrat are ca final audio ? Reglajul volumului se face analogic cu potenţiometru sau digital ?

Un mic generator de semnal audio, de 1kHz să zicem, cu care să se injecteze semnal în diferite puncte ale montajului, nu ar ajuta ?

întreb şi eu... :scarpin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări