gigiones Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Rog pe cei mai pricepuți sa-mi dea un echivalent pentru aceasta diodă (redresoare) rusesca, pentru a reface alimentarea fara riscul de a distruge traful de retea sau altele !? Am mai intrebat intr-un topic deschis pe alt subiect, daca am gresit la coș cu el și scuzele de rigoare ! Cu multumiri ! Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 După foaia de catalog e o diodă normală , 1N4004 - 1N4007 par a fi OK. În rest , la câte detalii ne-ai dat .... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Cel mai la indemana 1N4007. Link spre comentariu
gigiones Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 După foaia de catalog e o diodă normală , 1N4004 - 1N4007 par a fi OK. În rest , la câte detalii ne-ai dat .... Sunt diodele redresoare din alimentarea radioului rusesc veras rp225 schema aici... dreapta jos http://www.postaonline.ro/5uadba06wr0p/Veras_RP225.djvu.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum