Adrian Luben Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 Am cautat pe aici pe forum si nu am gasit vre-un raspuns sau o idee dupa care sa ma ghidez asa ca va intreb:Am montat pe masina unui prieten(Dacie 1300) o aprindere electronica, are si un led care indica cand contactul de la platina este inchis. La instructiuni de utilizare spune ca se poate regla delcoul cu ajutorul ledului, pozitionand 2 semne de pe la motor. Ei astea nu stiu unde sunt, ma puteti ajuta? E mai bine sa reglez delcoul prin aceasta metoda sau prin metoda "urechii muzicale"? :supz: Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 asa pe scurt... pui semnul de la volanta in "zero" si rotesti delcoul pana se aprinde LED-ul, apoi dai o idee inapoi (in sens trigonometric)... atunci ai avansul reglat... Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 21, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2007 si semnul asta de la volanta e vreo liniuta ce e? Si pe carcasa motorului tot o liniuta, sau e ceva in relief? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 Da, ai un semn pe volanta (liniuta) si 2 repere pe carcasa ambreiajului. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 21, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2007 Ok, va multumesc, o sa incerc maine.Niq, o idee inapoi ce inseamna? Pana imediat ce se stinge ledul? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 Cam asa ceva. Insa, reglajul dupa semne merge daca ai si carburatia pusa la punct. In momentul in care ai un amestec prea bogat, de ex. (asta inseamna un nivem in camera marit, sau vreun jiclor decalibrat) amestecul arde mai lent si iti va trebui un avans mai mare. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 21, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2007 ok, deci la urma urmei conteza si "urechea muzicala", daca nu am lampa stroboscopica :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum