dem3ntor Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 salut am un amplificator stereo, la care vreau sa conectez un subwoofer si 2 sateliti si nu prea stiu cum ar fi cel mai bine. puterea este mica, amplificatorul este 2x6w iar boxele un fost sistem 2.1 Deci, cum sa conectez cele 2 difuzoare si cum sa conectez intrarea sa se auda cel mai ok? multumesc! Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Daca ai pune poze cred ca se intelege mai bine. Link spre comentariu
PKP98 Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Degeaba pui subwoofer-ul la amplificator ,nu o sa ai bas,o sa ai un sunet mai gros si foarte putin bas,ai putea sa pui decat cei doi sateliti. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Doar cei doi sateliti. Sistemele x.1 au un crossover integrat care trimite joasele pe subwoofer si mediile-inaltele pe sateliti. Subwooferul are amplificatorul lui, satelitii au fiecare amplificatorul lor (fie un integrat mono pe fiecare satelit fie unul stereo care se ocupa de amandoi). Nu se prea poate utiliza un amplificator obisnuit. Ar trebui un amplificator stereo pentru sateliti si un amplificator mono (sau unul stereo capabil sa ruleze cu iesirile in punte) pentru subwoofer. Inainte de intrarile in amplificatoare se monteaza un crossover, altfel atat subwooferul cat si satelitii vor fi chinuiti cu frecvente pe care nu le pot reda (cu mentiunea ca satelitii se pot arde repede daca primesc frecventele joase care in mod normal ar trebui sa ajunga doar pe subwoofer). De ce nu se repara amplificarea originala a sistemului 2.1? Link spre comentariu
dem3ntor Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 este scumpa repararea, adica mai scumpa decat daca as cumpara acelasi sistem SH Multumesc pt raspnsuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum