Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help subwoofer ... !

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

8

• Incepator

2

• titro

1

• AerosouL

1

Top autori în acest subiect

Vizitator met_al_x

Eu am vazut un specimen de subwoofer mititel care avea tubul pe fata opusa difuzorului... Cand am zis mititel, sa nu ma intelegeti gresit... avea aprox 10x10x25cm si suna binisor pentru dimensiunile lui.Concluzia mea ar fi ca diferentele de asezare a tubului au efecte insesizabile.

Link spre comentariu

Din cate stiu eu, recomandabil este sa plasezi vent-ul in planul difuzorului..total contraindicat in spate (desi..am vazut si auzit.. :d )...si nerecomandabil in laterale...deci..pune-l in planul difuzorului.. :wink: Am citit eu pe undeva..ce am zis mai sus.. :shock: Io mi l-am plasat dedesubt :roll: ..

Link spre comentariu
Vizitator met_al_x

Aveti cumva vreo sugestie relativ la ce amp (integrat) sa folosesc pentru incinta? M-ar interesa sa nu ceara alimentare diferentiala si sa pot sa-l alimentez cu +20V... Multam!

Link spre comentariu

Aveti cumva vreo sugestie relativ la ce amp (integrat) sa folosesc pentru incinta? M-ar interesa sa nu ceara alimentare diferentiala si sa pot sa-l alimentez cu +20V... Multam!

TDA2030, TDA7294, eventual in punte ....
Link spre comentariu
Vizitator met_al_x

O fi avnd omu un traf pe acasa pe care vrea sa il foloseasca. Sau gresesc?

Corect!Am un traf numai bun pentru asa ceva si sta degeaba pe-aici. :DMersi tuturor pentru sugestii!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări