Mircea Bartic Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 asta este o intrebare la care nu am gasit nici eu raspuns, nu stiu ce efect are... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 "Feelingul meu" imi spune ca n-ar avea importantza prea mare Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 Eu am vazut un specimen de subwoofer mititel care avea tubul pe fata opusa difuzorului... Cand am zis mititel, sa nu ma intelegeti gresit... avea aprox 10x10x25cm si suna binisor pentru dimensiunile lui.Concluzia mea ar fi ca diferentele de asezare a tubului au efecte insesizabile. Link spre comentariu
AerosouL Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 Din cate stiu eu, recomandabil este sa plasezi vent-ul in planul difuzorului..total contraindicat in spate (desi..am vazut si auzit.. )...si nerecomandabil in laterale...deci..pune-l in planul difuzorului.. :wink: Am citit eu pe undeva..ce am zis mai sus.. :shock: Io mi l-am plasat dedesubt :roll: .. Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 Aveti cumva vreo sugestie relativ la ce amp (integrat) sa folosesc pentru incinta? M-ar interesa sa nu ceara alimentare diferentiala si sa pot sa-l alimentez cu +20V... Multam! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2004 Partajează Postat Decembrie 11, 2004 Aveti cumva vreo sugestie relativ la ce amp (integrat) sa folosesc pentru incinta? M-ar interesa sa nu ceara alimentare diferentiala si sa pot sa-l alimentez cu +20V... Multam!TDA2030, TDA7294, eventual in punte .... Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Decembrie 11, 2004 Partajează Postat Decembrie 11, 2004 TDA2030 ar fi o solutie buna, desi scoate doar 14W pe 4R...TDA7294 cere alimentare diferentiala din pacate. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 11, 2004 Partajează Postat Decembrie 11, 2004 de ce ai asa o frica de alimentarea diferentiala? Link spre comentariu
titro Postat Decembrie 11, 2004 Partajează Postat Decembrie 11, 2004 O fi avnd omu un traf pe acasa pe care vrea sa il foloseasca. Sau gresesc? Link spre comentariu
Incepator Postat Decembrie 11, 2004 Partajează Postat Decembrie 11, 2004 http://ccc.domaindlx.com/Nastase/2/Ampl ... DA1562.htm http://web.tiscali.it/audiofanatic3/Sch ... aliSS.html? Schema cu tda2025 pentru auto Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Decembrie 11, 2004 Partajează Postat Decembrie 11, 2004 O fi avnd omu un traf pe acasa pe care vrea sa il foloseasca. Sau gresesc?Corect!Am un traf numai bun pentru asa ceva si sta degeaba pe-aici. :DMersi tuturor pentru sugestii! Link spre comentariu
Incepator Postat Decembrie 11, 2004 Partajează Postat Decembrie 11, 2004 Daca ai traf acasa de ce mai ne pui probleme aici? :evil: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum