Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help subwoofer ... !

Vizitator

Postări Recomandate

As dori si eu o schema de sub de mica putere ( ~50W RMS ) dar cu calitati audio bune. Deasemnea sa fe realizabil cu difozoare mai "normale" la pret ( evident nu toate chinezariile ). Ma intereseaza o schema de cutie, bine calaculata si daca se poate testata de cineva. Vreau sa fac un sistem 2+1 sau 4+1 ... ma mai gandesc. Cu partea de amplificator / crossover cat si cu satelitii ma descurc ... zic eu :), deci ramane sub-ul ... :roll:Multumiri anticipate pentru orice sfat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

8

• Incepator

2

• titro

1

• AerosouL

1

Top autori în acest subiect

uite asta cred ca ar fi bun ( 2 buc, push-pull ):

http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _1_19.html

am gasit la ei pe site si un sub dar cu driver de 30 cm, si mi se pare cam mare :

http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _32_2.html

Desi cred ca si asta e cam mare, un driver de diametru mai mic are frecventa minima mai mare nu ?

Poate fi si single driver, 1 dif din asta are 90W , dar sa aiba fmin cel mult 35 Hz ...

Link spre comentariu
Vizitator met_al_x

si eu am in plan un subwoofer "compact" de vreo 40W

eu m-am gandit la W 170 S de la Visaton

uite ce mi-a iesit in bassbox:

Posted Image

treaba e ca nu stiu daca am facut totul corect...

Link spre comentariu

Interesant ...Ma scuzati dar nu-s foare familiarizat cu marimile afisate :Daca am inteles eu bine :incinta are volum total 42 litri,tubul este de diametru 50mm si lungime 51.7cm ?

Link spre comentariu

si , ... tubul trebuie pus neaparat in fata, in planul difuzorului ?as vrea sa fac o cutie de dimensiuni circa Latime( fata cu dif ) = 26 cmInaltime = 26 cm"Adancime" ~ 60 cmiar tubul l-as pune pe fata din spate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări