radu42 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Vind 5 bucati amplificatoare de RF complete din R8112 dupa cum zice cineva dar nu sunt sigur.Dupa bobine cred ca e de banda I statia.Tranzistori KT820V.Unul din ele are capacul roz de la tranzistor deslipit.PRET 75 lei cu TP incluse.Expediere cu posta romana. http://s1055.photobucket.com/user/raduserban40/library/AMPLIFICATOR%20rf Imi rezerv dreptul de a vinde cu prioritate la persoane cu care am mai colaborat. Link spre comentariu
radu42 Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 uuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp Link spre comentariu
radu42 Postat Septembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Rog un moderator sa-mi transfere anuntul la sectiunea "Talciocul radioamatorului"....aici se pare ca nu e lumea interesata.Multumesc Link spre comentariu
radu42 Postat Octombrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 se poate inchide............... Link spre comentariu
radu42 Postat Octombrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2015 55 cu transport inclus prin Posta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum