dosa Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 daca are cineva o documentatie mai ampla despre sursa de alimentare a acestui sasiu, as avea nevoie si eu. ma refer la oscilograme, si alte detalii. schema electrica o am, dar are un defect extrem de ciudat, in sensul ca ea functioneaza, aparent corect, dar finalul din sursa se incalzeste exagerat si in final, se distruge. Am schimbat cam tot...nu cred ca cineva poate sa imi indice exact si de asta va rog daca stie cineva despre o documentatie mult mai ampla, cu oscilograme, explicatii...etc... ...nici un sfat nu strica....nu se stie niciodata... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Bobina din grila ai schimbat-o? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Cauta "depanare osciloscop" al lui @BIRD si o sa vezi problema invers: pune oscilograme din poarta si drena si noi le comentam.Cel care este la necaz trebuie sa munceasca mai mult. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Se poate sa existe virfuri de tensiune in drena mosfetului (ce nu sint amortizate ) si provoaca autoinductia . Verificati circuitul de amortizare. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Adica C811 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum