Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Buntz model21ES11 -Iesire din Factory mode

Cojocea Aurelian

Postări Recomandate

Buna ziua la toata lumea,am acest tv,a ramas blocat in factory.Deci a ramas blocat pe pr,13 Factory k010A :091229V3.Dupa ce am accesat tasta meniu si apoi 6483 o data sau de doua ori pana iese din factory,ceea ce el nu face dar imi apae altceva ecranul pe fond albastru si cu urmatoarele afisate: 0:Del 1:Line 2Col3:Siz 4567:Pos8doua patratele albe 7iar in continuare 12 patratele albe in randul urmator apare semnul+ inpatratica galbena urmate de15 patratele.atat face in rest nimic deosebit.Am uitat sa specific ca a ramas pe un post ca si cum ar fi dat pe cautare,imaginea este alb-negru si fara sunet.Daca are cineva vreo ideie ,un sfat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• Florinel TV

1

• Cojocea Aurelian

1

Zile populare

Eu asi zice sa-i rescrieti memoria....cu un alt soft nou... Daca imi puneti mie ce proc....are acest tv-u,poate o sa va ajut eu cu un dump.

Acesta e procesorul : TDA11105.V3.3 ??? Vad ca nu mi-ati raspund la intrebare....si cam ma grabesc pt ca plec de acasa...asa ca va dau doua dump-uri...si vedeti daca va ajuta,ok ??? Dar mai intai de toate sa va uitati daca e procesorul TDA11105.V3.3 .

Va doresc mult succes !

TDA11105_V3_3 etch.NTDA11105PC323AG 24C08 21 es11 .rar

TDA11105-V3-3 etch.NTDA11105PC323AG mem24C08 21 ES11.rar

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări