Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17MB62-1 firmware

gymy

Postări Recomandate

Am probleme cu un Welligton model W32HD860BU  cu sasiu 17MB62-1 si sursa 17PW25-4.Clipea ledul de st-by si nu facea nimic.Am controlat toate tensiunile si erau ok.Am incercat rescrierea flashului pe USB si la un moment dat nu a mai facut nimic ,a ramas stins ledul.Posibil ca softul sa nu fi fost a lui ?

Din cate am inteles acum trebuie reprogramat flashul MX 25L8006E.Cu ce programator se poate face ?Merge cu AD-MEMO1 ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gymy

4

• bobo

3

• FLORIN IORDACHE

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

la mine merge pe 5v,nu am umblat la jumper.

memoria o scrieti in soclul pt 25cxx

bifati" spy flash " apoi intrati in "settings" si bifati  "auto size" si "clear-restore".

la scrierea unei memorii spy este absolut necesat stergerea ei si apoi scrierea binului in ea.

la memorii eeprom gen 24cxx scrierea se poate face si direct peste continutul vechi fara a fi nevoie stergerea ei in prealabil.

Link spre comentariu

la mine merge pe 5v,nu am umblat la jumper.

memoria o scrieti in soclul pt 25cxx

bifati" spy flash " apoi intrati in "settings" si bifati  "auto size" si "clear-restore".

la scrierea unei memorii spy este absolut necesat stergerea ei si apoi scrierea binului in ea.

la memorii eeprom gen 24cxx scrierea se poate face si direct peste continutul vechi fara a fi nevoie stergerea ei in prealabil.

deci la al meu vorbesc tot de postal de la taxdoru flash-urile le dau scriere si prima operatiune face sa stearga memoria si dupa asta o scrie :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări