Laur r Postat Octombrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2015 N-am schimbat niciun condensator ci doar integratul, dar e clar ca trebuie sa ii schimb pe toti, o sa dau comanda pe luna viitoare de la TME. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Mai schimba de vreo doua ori integratul, ca vad ca nu ai vrut sa asculti cind ti s-a spus sa schimbi condesatorii cu mult timp in urma. De ce mai ceri sfaturi daca nu le urmezi? Pina la urma ai sa reusesti si sa arzi integratul original. Spor la scintei! Link spre comentariu
Laur r Postat Octombrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2015 N-am ars integratul original ci doar s-au rupt pinii, pot sa-i fac si e ca nou. ) O sa schimb condensatorii. Multumesc Link spre comentariu
Laur r Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Din pacate nu pot sa editez, daca vede un moderator asta il rog sa imi editeze ultimul post. Edit: Am rezolvat problema cu contactul imperfect, nu mai face figuri. Urmeaza sa schimb condensatorii. LE. Am reusit performanta de a conecta 2 sisteme audio pe un semnal, bag mufa de 3.5" in pc si daca nu selectez pe headphone la pop-up-ul ala imi da semnal pe 2 sisteme, se aude perfect sistemul ala 2.1 + schneiderul asta, inalte, medii si bass placut, frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum