LeSage Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Buna ziua, as vrea sa vizualizez niste camere conectate la un DVR, acesta are internet de la Vodafone comunicare 3g, nu imi dau seama ce Ip are real, sau ce setari ar trebui sa fac ca sa pot vedea camerele respective de pe internet? Link spre comentariu
Vizitator dieteticul Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 IP fix ai nevoie. Conecteaza un laptop/PC la internet prin acel modem, intra pe adresa asta http://showip.net si vezi ce IP ai. Da un restart la modem si vezi daca ai acelasi IP. Daca da, este posibil sa ai IP fix, daca nu, nu ai. Intreaba la operator daca-ti pot furniza IP fix. Link spre comentariu
LeSage Postat Septembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Ideea este sa mearga fara IP fix, pentru ca, costa 30 euro pe luna. Problema e ca la router la status am un IP gen: 10.65.xxx.xxx cand dau pe net sa vad ce Ip am imi arata ca am 213.342.xxx.xxx. Din cele 2 Ipuri nu am PING cu nici unul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum