petreelectronic Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 (editat) La conectarea la retea ledul clipeste de 14 ori (eroare BACKEND). La comanda Power ON ledul clipeste de 3 ori (eroare OVP ....habar n-am ce semnifica eceste erori) Desigur la conectarea la retea releul cup[leaza si decupleaza dupa 3-4 secunde. Am strapat releul si tensiunile produse de sursa sunt OK. Am verificat electrolitici, finali linii, sunt OK. Cu releul strapat apar apar si niste tentative de sincroimpulsuri, fara a intra in regim normal etajul BH....nu apare FIT. Daca are cineva un indiciu. Multumesc. Service manualul aici: http://www.manualslib.com/download/653053/Sony-Kv-32cs70b.html Editat Septembrie 26, 2015 de petreelectronic Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 ...tubul...?!?! Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Nu, defectul a fost tot in primarul sursei pana la urma: C6020 47nF/800V avea un terminal care se rasucea in el. De ce sursa producea totusi tensiunile nu stiu....este adevarat ca nu am incercat cu sarcina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum