Vizitator RMS Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 Salutari! E prima data cand postez aici. Am si io o intrebare. Mi-am luat un difuzor Well, cs16cl, 4 ohmi, pe el scrie max 70 W, diametru 16 cm. Am cautat peste tot ceva parametri pentru a-mi putea face o incinta dar nu am gasit. Eu m-am gandit la ceva incinta bass-reflex dar nu stiu nimic de dif. Daca m-ati putea ajuta cu parametri sau direct cu o propunere de incinta v-as multumi foarte mult. Link spre comentariu
tendon Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 De ce lai mai luat daca nu ii stiai parametrii T/S ? :axe: .... oricum dupa denumire pare a fi o chinezarie prin urmare nu ai sai gasesti parametrii... parerea mea e sa cauti pe cineva cu experiante salida in domeniul hi fi si sa-l rogi sa-ti aprecieze o incinta. succes! Link spre comentariu
Vizitator RMS Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 l-am luta pentru ca era ieftin si imi trebuia rapid unul.Multumesc oricum. Incer eu sa-i fac ceva boxa macar sa nu stea in aer. Nu e pentru hi-fi dar macar are o cutie. Tinand cont ca e prima incercare de acest fel, sa vedem ce iese. Link spre comentariu
Vizitator Boby Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 Poti sa incerci sa faci un bas reflex si pentru camera este bun , nu te descuraja[/b] Link spre comentariu
bradacalin Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 incearca si tu un 30-35-40 de litri cu un port de 4 cm diametru si mai tai din el daca nu-ti place cum se aude...tu ce te astepti sa iasa din el? sper ca nu bass de 40 hz :partyman: Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 mai bine incearca un sealded de 30L Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 atata volum pt un dif de 16 cm ???? 20l ii ajung acordata pe la 50-60 hz Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 Vrei sa faci incinta de subwoofer ? Sau il vrei pt 3/2 cai ?Oricu, eu iti recomand sa te orientezi pe minim 8" ( 20 cm ) diam pt difuzor de subwoofer. Sa nu-mi zici ca si din difuzoare mai mici iese subwoofer pt ca eu nu te cred ( nu iese la o sensiblitate buna, adica va iesi, dar vei avea nevoie o putere mult mai mare decat suporta difuzorul ca sa se auda decent ).Cu alte cuvinte cauta ceva de 8" care sa aiba si ceva parametrii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum