Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pot face un Iphone 6 cu amprenta lipsa?

descartees20

Postări Recomandate

Salut,am si eu un iphone 6 cu display spart si amprenta lipsa,am verificat telefonul si nu are icloud sau sa fie blocat pe vre-o retea.

Problema este ca nu stiu daca il poate cineva da soft ,am fost la un service si mi a zis ca nu are ce sa ii faca deoarece ii lipseste amprenta ,ce e ciudat  insa  ca mi a facut o ofera de 500 lei pe tel. 

Imi poate da cineva un sfat ce pot face cu el? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• descartees20

4

• fany15

2

• ianhus

1

Amprenta aia e compusa din 2 parti importante una e partea unde iti pui degetu si cea de a doua e chip ul de pe folia aia care se implanta in telefon. Oricat de spart e telefonul chipul acela nu se poate deteriora. "Discul" ala unde pui degetul se poate rupe, dar retul foliei ramane si restul asta e important. Pe o folie poti atasa daca esti dibaci un alt "disc" (cititor de amprenta) si esti rezolvat. Ma gandesc ca de aia au oferit aia 500ron pe el.Oricum telefonul fara "amprenta" originala va merge pana la primu resoft/hard-reset/update.

Link spre comentariu

Amprenta aia e compusa din 2 parti importante una e partea unde iti pui degetu si cea de a doua e chip ul de pe folia aia care se implanta in telefon. Oricat de spart e telefonul chipul acela nu se poate deteriora. "Discul" ala unde pui degetul se poate rupe, dar retul foliei ramane si restul asta e important. Pe o folie poti atasa daca esti dibaci un alt "disc" (cititor de amprenta) si esti rezolvat. Ma gandesc ca de aia au oferit aia 500ron pe el.Oricum telefonul fara "amprenta" originala va merge pana la primu resoft/hard-reset/update.

ms pt sfat...din pacate la partea cu telefoane sunt cam incepator,sa simplific putin pot scapa de codu de taste dupa ce pun display si amprenta de pe alt telefon?

ms pt sfat...din pacate la partea cu telefoane sunt cam incepator,sa simplific putin pot scapa de codu de taste dupa ce pun display si amprenta de pe alt telefon?

si la partea cu primu resoft update...nu imi va mai merge telefonu in ce sens? se blocheaza gen icloud?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări