Vizitator dan69 Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Am achizitionat un tv samsung seria 6 40h6200,ochelari dedicati acestui tv precun si un hdd extern pentru a viziona filme 3d.va rog sa-mi spune-ti in ce format trebuie puse filmele pe hdd,pentru a le putea vedea 3d. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Pai in primul rand filmul trebuie sa fie 3D ( ca marime sunt intre 20-45GB si majoritatea BluRay), ca format cele mai multe sunt MPEG-4. Link spre comentariu
Vizitator dan69 Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Referitor la filmele 3d subtitrarea in ce format trebuie si cum ar trebui pusa pentru a putea fi vizionata?mai am multe de invatat cu filmele 3d.Orice informatie imi este utila.Multumesc! Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 (editat) In general ".srt" poate stie si alte formate eu personal pe Samsungul meu nu am incercat decat ".srt". Subtitrarea trebuie sa fie in acelasi folder cu filmul si sa aibe acelas nume, de exemplu daca filmul se numeste : "Film.mpeg" subtitrarea trebuie sa fie "Film.srt". Editat Octombrie 11, 2015 de bandi12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum